Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 22 cze 2006, 14:16

Milczek pisze:Przeperaszam, że Cie uraziłem brakiem jednego "l" w nazwisku w/w gwiazdora :lol: Może i masz racje, ale kiedy przychodził MU słyszałem wypowiedzi, że ma odgrywać znaczącą role w klubie :lol: Chyba ktoś sie pomylił :roll:
Nie miałem zamiaru się czepiać. Chciałem tylko poruszyć temat Liama. Tyle.
Beckiee pisze:Nie wiedziałem, że umieszczają tu moje newsy z DP 8)

Nikon Jevtić jest wybitnym talentem. W wieku 11 lat pokazuje, że piłka sprawia mu niewątpliwie radość. Nie ma jednak czym się podniecać, ponieważ na przeciwko niego stają słabi rywale. Jednak powinno cieszyć to, że i tak wyróżnia się wielkimi umiejętnościami. Warto byłoby go sprowadzić na Old Trafford, głównie dlatego, że możnaby z niego zrobić piłkarza, który przystosuje się do warunków panujących w Angielskiej Piłce.

Niech się Ferguson poważnie zastanowi...
Widać, że chłopak ma talent, a z piłką potrafi zrobić wiele. Warto sprowadzić takiego zawodnika do Akademii United i go oszlifować, jednak z mojej wiedzy wynika, że ten młodziak jest graczem Valencii, także nie sądze, by hiszpańska drużyna pozbywała się takiego diamencika.

Wczoraj pojawiły się informacje jakoby Sir Alex Ferguson był zainteresowany pozyskaniem dwóch zawodników Juventusu Turyn - 33-letnim Fabio Cannavaro i 34-letni Lilianem Thuramem. Jeśli Juve spadnie z Serie A, zawodnicy Ci będą do wzięcia za darmo (dobrze prawie?). Nie wiem po co nam tak doświadczeni i leciwi zawodnicy?! Obronę mamy kompletną i niepotrzeba sprowadzać następnych zawodników.

Podobno Fergie zastanwaia się nad kupnem Marcosa Senny. 29-letni defensywny pomocnik Villarreal i reprezentacji Hiszpanii miałby zasilić United za 8 milionów funtów - na tyle wyceniają go włodarze Żółtej Łodzi Podwodnej. Jak dla mnie - bardzo dobra opcja, ale jesli miałby to być zawodnik na ławkę (przy transferze Zokory i Carricka) wolałbym Muntariego.

Atletico chce przedłużyć umowę z Fernando Torresem. Czyżby następny nieudany zakup Fergusona? :roll:

Wróć do „Anglia”