Nie miałem zamiaru się czepiać. Chciałem tylko poruszyć temat Liama. Tyle.Milczek pisze:Przeperaszam, że Cie uraziłem brakiem jednego "l" w nazwisku w/w gwiazdoraMoże i masz racje, ale kiedy przychodził MU słyszałem wypowiedzi, że ma odgrywać znaczącą role w klubie
Chyba ktoś sie pomylił
![]()
Widać, że chłopak ma talent, a z piłką potrafi zrobić wiele. Warto sprowadzić takiego zawodnika do Akademii United i go oszlifować, jednak z mojej wiedzy wynika, że ten młodziak jest graczem Valencii, także nie sądze, by hiszpańska drużyna pozbywała się takiego diamencika.Beckiee pisze:Nie wiedziałem, że umieszczają tu moje newsy z DP
Nikon Jevtić jest wybitnym talentem. W wieku 11 lat pokazuje, że piłka sprawia mu niewątpliwie radość. Nie ma jednak czym się podniecać, ponieważ na przeciwko niego stają słabi rywale. Jednak powinno cieszyć to, że i tak wyróżnia się wielkimi umiejętnościami. Warto byłoby go sprowadzić na Old Trafford, głównie dlatego, że możnaby z niego zrobić piłkarza, który przystosuje się do warunków panujących w Angielskiej Piłce.
Niech się Ferguson poważnie zastanowi...
Wczoraj pojawiły się informacje jakoby Sir Alex Ferguson był zainteresowany pozyskaniem dwóch zawodników Juventusu Turyn - 33-letnim Fabio Cannavaro i 34-letni Lilianem Thuramem. Jeśli Juve spadnie z Serie A, zawodnicy Ci będą do wzięcia za darmo (dobrze prawie?). Nie wiem po co nam tak doświadczeni i leciwi zawodnicy?! Obronę mamy kompletną i niepotrzeba sprowadzać następnych zawodników.
Podobno Fergie zastanwaia się nad kupnem Marcosa Senny. 29-letni defensywny pomocnik Villarreal i reprezentacji Hiszpanii miałby zasilić United za 8 milionów funtów - na tyle wyceniają go włodarze Żółtej Łodzi Podwodnej. Jak dla mnie - bardzo dobra opcja, ale jesli miałby to być zawodnik na ławkę (przy transferze Zokory i Carricka) wolałbym Muntariego.
Atletico chce przedłużyć umowę z Fernando Torresem. Czyżby następny nieudany zakup Fergusona?