Manchester United (zbiorczy)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 24 cze 2006, 19:43

fieldy pisze:ATI napisał:
Po drugie jestem pewien, że Rooney oraz RVN by mieli pewne miejsce w podstawowej jedenastce the Blues

powaznie pewien jestes, ze Ruud miałby pewne miejsce w Chelsea ? może zamiast Shevy ? [rzadko, przeze mnie używana emotikona, czuj się wyróżniony]
Wspomniany był poprzedni sezon. Nie przyszły. Poza tym właśnie duet Scheva - RVN mógłby być zabójczym na całej arenie piłkarskiej. Dwóch snajperów w kwiecie wieku.

A do reszty Fieldy mam już dość komentarzy naszych szanownych panów moderatorów. Nie będe się z nimi kłócił. Nazwałem Eidura patałachem, ale nie należy tego brać tak dosłownie. Chodziło mi o to, że kompletnie nie widziałbym dla niego miejsca w pierwszym składzie wielu drużyn ze względu na to, że jest on zawodnikiem nie wykorzystującym wielu 100% sytuacji. Oczywiście tacy "patałachowie" przydali by się w reprze Polski. Jak chcesz dalej podyskutować to może PW. Przynajmniej Niggaz nie będzie miał okazji dalej nabijać postów.

P.S. A skoro jakiś mod zajrzał do tego tematu, to proponuje zmianę ankiety. Choć dokładnie niewiem kto tym zarządza, ale na pewno ja nie mogę jej zmienić.

Edit:
Genialne Krzysiu :lol:
Proponuję zrobić ankietę, którego z zawodników być najchętniej zobaczył w koszulce Man United: Fernando Torres, Didier Zokora, Michael Carrick, Armando Petit, Frank Ribiery, Mohamadou Diarra, Kevin Nolan, Miroslav Kolse, Kerlon, Ktoś inny.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 19:51 przez ATI, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”