Alicja - zaczalem od mocnego akcentu

Bayern - jak nie trudno sie domyslec, moj ulubiony klub, wiec musialo sie tu znalezc dla niego miejsce. Idea kibicowania akurat temu zespolowi przyszla nie wiadomo skad
Charakter - ciezko tak jednoznacznie okreslic swoj charakter. Nie naleze do osob ktore ptrafia siebie ocenic
Dzieci - nie zamierzam miec. Jak przyjdzie mi do glowy mysl, ze trzeba bedzie zmieniac pieluchy, budzic sie w nocy i gotowac mleczko to niedobrze mi sie robi. Nie to zebym nie lubil dzieci, tylko jak dla mnie to za duzo obowiazkow... Jeszcze 2 lata temu tak sobie czasami pomyslalem ze dwojka by sie przydala, ale teraz ten pomysl jest nie do przyjecia
Ekran - obojetnie czy komputera, komorki czy telewizora to lubie przy nim przesiadywac
Fura - moim marzeniem jest Nissan Skyline
Gwizdanie - mam jakas chorobe psychiczna ktora przejawia sie nadmiernym pogwizdywaniem pod prysznicem/ przy goleniu/ przy sluchaniu niektorych piosenek.
Herbata - nienawidze jej. Herbaty nie pije juz chyba od dobrych 10 lat i wcale nie tesknie za nia... Dla mnie ten napoj ma mdly smak i powoduje odruch wiadomo jaki
Internat - tak, tak
Jarosław i Lech Kaczyńscy - nie to nie jest para malzenska, tylko nasi wladcy...
Kumple - dla mnie rzecz bez ktorej zycie bylo by nudne, monotonne i nie mialo by choc odrobiny sensu. Kazdy ma pewnie swoich lepszych czy gorszych kumpli, u mnie jest tak samo
Lato - nie, nie Grzegorz. Moja ulubiona pora roku i to nie tylko ze wzgledu na wakacje, bo do szkoly i tak lubilem chodzic
Marka - nie przepadam za chodzeniem w markowych rzeczach... Po pierwsze dla mnie to strata sporej kasy a po drugie jak widze ziomka, ktory ma na sobie koszulke Adasia, spodenki Reeboka, buty Nike a czapeczke Pumy to robi mi sie niedobrze... Oczywiscie mam kilka markowych rzeczy ale tak zebym mial downa na ich punkcie to raczej nie dla mnie
Nierób - jedno z wielu okreslen pasujace do mnie. Podobnie jak pisal Jarzyna tez jestem strasznym leniem...
Opalanie - lubie sie opalac szczegolnie nad jeziorkiem lezac popijajac piwko
Piłka ręczna - sport, ktory uprawiam. Piekna gra, ktora wymaga i sily i techniki
Ryba - moje ulubione danie
System of A Down - z reguły nie przepadam za sluchaniem muzyki jednego zespolu ale ta grupa ma cos w sobie
Tatuaze - uwielbiam ten sposob ozdobienia ciala
Upicie - nie przepadam
Wisła Kraków - wiadomo
Yyyrek - kosmiczna nominacja - najglupszy film jaki w zyciu widzialem. Tyle
Zawziętość - sam nie wiem czy to wada czy zaleta u mnie... Jezeli cos mi nie wyjdzie to musze tak sie starac zeby potem wszystko wyszlo na moja korzysc
Fin.