Mistrz Polski 2006 / 2007

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 23 lip 2006, 18:04

piwus pisze:Dziwię się czemu jeszcze nikt nie założył tego tematu
racja w sumie juz za kilka dni :lol: wreszcie nowy sezonik :D

piwus pisze:Bo po raz pierwszy od paru lat nie osłabiono składu, a wzmocniono go, bo w końcu w nowy sezon wchodzimy z trenerem a nie figurantem, bo Brożek swoje już marnował w poprzednim sezonie, bo Paulista w końcu zaczął grać, a Burns przejawia pewne inklinacje ofensywne. Czemu Legia straci majstra?
zapomnailes wpsomniec o pozycji bramkarza, ktora moze byc kluczowa - Dolha w sumie nic o nim nie wiem ale i tak ogloszono, ze pierwszym bramkarzem bedzie Pawelek - mam nadzieja ze trema juz z niego zeszla - bo naprawde wysmienity z niego bramkarz (w Odrze bronil niesamowicie) ale te spotkania zagrane przez niego0 w koncowce sezonu w Wisle, gdy dostal szanse(inj Majdan) byly w jego wykonaniu dosc niepewne

Brozek - wg mnie taki maly Zlatanek z niego czy Adriano jak idzie to strzela bramki a jak nie to szkdoa gadac frustracja - zobaczymy jak bedzie chociaz na poczatku sezonu bedziecie miec problemy z napadem - kontuzje -

piwus pisze:Czemu Legia straci majstra? Bo nie ma dwóch wież na obronie.
Jak to nie ma dwoch wiez :!: beda, znaczy juz sa - Choto - Hugo, ktory rowniez ma dobre warunki :!: moze troche okraglutki
piwus pisze:Bo sam Roger nie załatwi wszystkiego.
Nie musi, bedzie miec oparcie w postaci Eltona, Radovica czy tez Edsona
Poza tym nie ma co ocenia sznas Legii w elLM czy lidze po jednym meczu w Superpucharze, ktory jednak nie jest zbyt prestizowym trofeum

Korona Kielce - jak juz napisal piwus sila bedzie kolektyw, sila razenia chyba jednak nie ta co w ubieglym sezonie, szkoda ze Gajtejk zagra dopiero za jakis czas a w napadzie mlodzi gniewni Klatt, Robak, Kielb - kto wie moze narodzi sie jakis topscorer :!:

Co do Arki, Wisly, Zaglebia to w 100% zgadzam sie z piwusem.

Lech - dla mnie wielka niewiadoma, niby potencjal jest ale czy Smuda udzwignie duzy ciezar oczekiwan zarowno kibicow jak i dzialaczy :?:

Dodalbym jeszcze do tego grona jeden zespol, z ktorym chyba nikt sie nie liczy przez osobe trenera i bardzo slabiutka gre w ubieglym sezonie - Groclin - w sparingach prezentuja sie bardzo dobrze chociaz sparingi to nie wysztko, patrzac na ich osiagniecie na przelomie ostatnich lat widac ze graja w kratke, przpelataja dobry sezon z beznadziejnym wiec wychodzi ze w tym sezonie beda mocni :P
Przyszedl zaciag z Lecha - Swierszczu, Telichowski, poza tym Liczka odkryl nowy talent Kazmierowski, ktory byc moze wypelni luke po Slusarskim, moze wicej szans bedzie dostawac Sikora :!:

Legia
Wisla
Groclin
Korona
Lech
Plock

Wróć do „Polska”