Mistrz Polski 2006 / 2007

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: davciol » 23 lip 2006, 22:06

No to wg. mnie tak to bedzie wygladac:

Obecny mistrz Polski - Legia :arrow: Scouci Legii się postarali, dosyć dobre transfery. Największe nadzieje wiąże z młodym Radoviciem i brazylijczykiem Eltonem. Jeśli będą na tyle trafne co w przerwie zimowej to Legia może obronić tytuł. Lecz wg. mnie - 3.miejsce.

Wicemistrz - Wisła :arrow: Cóż tu dużo mówić, Dan to fachowiec, który nie wiem co robi w naszym kraju ale... jego pech ;) W graczach Wisłach widać poprawę od czasu przybycia Dana. Mimo, że przegrywali sparingi z kiepskimi zespołami to i tak wierzę w sukces. Mistrz Polski.

Zdobywca Pucharu Polski - Wisła Płock :arrow: Czeski trener już pokazał, że jest fachowcem. Przeciętnym zespołem wygrał P. Polski oraz zajął dobrą lokatę w lidze. Ostatni mecz z Legią o Superpuchar chyba pokazał na co stać podopiecznych Csaplara i spodziewam się walki tego zespołu o 2.miejsce.

Mój czarny koń - Lech Poznań :arrow: Dużo wniosła w Lecha fuzja z Amicą. Teraz jest stabilna sytuacja finansowa i wcale nie taka przeciętna kadra. Wybranie na trenera Smudę to dobry wybór. Nie jestem zwolennikiem wykańczania zawodników pod czas przygotowań, ale Smuda to trener który już odniósł wiele sukcesów w polskiej lidze i liczę na to, że z Lechem też odniesie. Wicemistrz.

Co do Korony,Widzewa, ŁKS-u, Zagłębia się nie wypowiadam ponieważ nie znam obecnej sytuacji tych zespołów.

Wróć do „Polska”