W gruncie rzeczy nie wiem, ale na trzy posty napisane w tym temacie taki ich fragment dotyczył Legii:VOORHEES pisze:Zreszta- co mnie Wisla interesuje Wink
VOORHEES pisze:o Legie nie musisz sie martwic. Wdowczyk to jest fachowiec, sklad zostal wzmocniony, co zreszta tutaj poprzednicy zgodnie z prawda przyznawali
A co do Twojej twórczości, zobacz ile osób wypowiada się pod felietonami umieszczonymi bezspośrednio w dziale felietonów a nie na stronie głównej. I bez urazy, ale to, że byłem jedyną osobą, która go skomentowała, nie wynika z tego, że był tak autentyczny, że wszyscy się z nim zgadzali i zdarzył się tylko jeden śmieszny człowieczek, któremu coś się pomyliło... W każdym razie trochę się przeceniłeś, co myślę, że mogę napisać po tylu Twoich wycieczkach osobistych w moim kierunkuVOORHEES pisze:zdaje się że był taki mój artykuł o Petrescu i.. chyba tylko Ty się nim oburzyłeś
Lud potrafi czytać, może i niestety, bez mojej pomocy, ale "ciemny lud kupi wszystko", co działa mocno na Twoją korzyść, teraz niestety już na pewno.
Dobra, z mojej strony koniec prywaty, bo lud może się zniecierpliwić, że uskuteczniam tu swoje fobie