Mistrz Polski 2006 / 2007

Awatar użytkownika
VOORHEES
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: VOORHEES » 26 lip 2006, 8:51

Widzę, że tym meczem z ostatniej kolejki będziesz żył chyba cały ten sezon (tznm do spotkania Legii z Wisłą najbliższego 8) ) Co miałem na mysli pisząć o Pauliście?? Przecież Wisla męczyła się pod koniec sezonu z każdym przeciniwkiem, jednak gdy wchodził Paulista to potrafiła przechylić szalę (ale nie wojtka :P ) na swoją korzyść. Dalej - nigdy nie szukałem, i nie będę szukać bo to dziecinne i zbyt proste, usprawiedliwienia typu: jedni są kontuzjowani, drudzy są nieskuteczni, bo gdybym miał pisać o tym, że Legia grała prawie cala runde bez podstawowego ataku Janczyk-Gottwald (w zamian marnujący i nie potafiący się zupelnie wtedy na boisku się odnależć Włodarczyk) to wtedy kazdy musial by przyznac mi rację. Ale tego nie robię bo.. na tym polega futbol. Całą runde wiosenna bylem po prostu pewien - ze Legia nie ogladając się na Wislę sięgnie po majstra i... jak wiadomo w koncu po niego siegnela. Jeszcze tylko jedna uwaga- czyli mam rozumiec ze pisales od niechcenia powody dla ktorych Wisla bedzie mistrzem? Nie sadze. Choc nie jestem w Twojej skorze to sadze, że.... teraz po raz pierwszy zrozumiales jaką gafę napisales pisząc takie banalne, i co najlepsze, -wybacz ale inne slowo tutaj mi nie przychodzi do glowy- smieszne argumenty. Ale w sumie ta wymiana zdan mija sie z celem, dopoki Legia i Wisla nie skrzyzują ponownie rekawic. Wieć.. poczekam 8)

Wróć do „Polska”