Mistrz Polski 2006 / 2007

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 26 lip 2006, 9:56

VOORHEES pisze:Widzę, że tym meczem z ostatniej kolejki będziesz żył chyba cały ten sezon
A skad taki wniosek? Ilekroć odpowiadam na czyjś cytat nie przeżywam tego przez cały sezon.
VOORHEES pisze:Dalej - nigdy nie szukałem, i nie będę szukać bo to dziecinne i zbyt proste, usprawiedliwienia typu: jedni są kontuzjowani, drudzy są nieskuteczni,
Pierwsze słowo jakie mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o grę Wisły w rundzie wiosennej i większości rundy jesiennej, to ciency i nieskuteczni napastnicy. Napisałem co według mnie było główną słabością Wisły - nieumiejętność wykorzystywania sytuacji. Przepraszam, jeśli to tania wymówka. Oczekujesz, że napiszę, że Wisła to zespół o poziomie rodem z A klasy? A może inaczej. Rozmowa z Tobą przypomina bardziej przesłuchanie. Albo kierujesz nibyśmieszne kpiny pod moim adresem, albo mnie wypytujesz; "a jak Ty uważasz". Odwracajac role: a jak Ty widzisz grę obu zespołów w przyszłym sezonie, z jednoczesnym uwzględnieniem elementów gry obydwu zespołów, które należy poprawić. Przyjdzie napisać coś od siebie na temat, a nie pod moim adresem, ale jesteś starszy, mądrzejszy, więc myślę, że dasz sobie radę (tak, ja też ulegam tej fantastycznej atmosferze, jaką wytwarzasz... ale nie martw się w odróżnieniu od Ciebie pozwolę sobie tylko na jeden zaczepny post). Przynajmniej dowiem się, czemu krytyka napastników jest tanim usprawiedliwianiem się. I co było tak naprawdę bolączką Wisły.
VOORHEES pisze:Jeszcze tylko jedna uwaga- czyli mam rozumiec ze pisales od niechcenia powody dla ktorych Wisla bedzie mistrzem? Nie sadze. Choc nie jestem w Twojej skorze to sadze, że.... teraz po raz pierwszy zrozumiales jaką gafę napisales pisząc takie banalne, i co najlepsze, -wybacz ale inne slowo tutaj mi nie przychodzi do glowy- smieszne argumenty.
Wiesz, ja tu chyba jestem moderatorem, jeśli nie zauważyłeś, jak nikt nie założył tematu, to ja poczuwam się do obowiązku coś napisać :roll:. Ale powinieneś skończyć z tymi wycieczkami osobistymi i pseudoanalizami mojej osoby, bo to nie jest ani na poziomie, ani chociaż kulturalna dyskusja. I nie wiem co chcesz osiągnąć wmawiając mi cokolowiek. Nie korzystasz z forum, nie piszesz, a znasz pobudki z jakich ja piszę. Paranoja.
Zobaczmy na marginesie :
VOORHEES pisze:Dajcie spokoj piwusowi-=wedlug niego chicau, cleber, malecki to sa mistrzowie swiata
VOORHEES pisze:Coz - w tym sezonie juz nie mozesz plakac na terminarz wiec sie przerzucasz na prase
VOORHEES pisze:Tak wiec - jak wreszcie bedziesz na trzezwo patrzyl na to co sie dzieje w Wisle, oraz w Legii, to daj znac :d
VOORHEES pisze:proponuje abys nie czytal gazet, nie zagladal do netu a tylko... stal pod klubowym klubem i wszystko na zywo widzial Cool albo lepiej= patrzyl na oficjalna, albo nieoficjalna, strone wisly, gdzie wszystko jest prawdziwe i oficjalne..
VOORHEES pisze:ludzie umieją czytać i sami rozumują - bez Twojej pomocy. Razz dla Ciebie - niestety!!! bez Twojej pomocy Cool
VOORHEES pisze:Widzę, że tym meczem z ostatniej kolejki będziesz żył chyba cały ten sezon
Takim napinaniem się wystawiasz sobie niekorzystne świadectwo, a nie robisz ze mnie debila...

Wróć do „Polska”