Forumowicz od A do Z (gotowe alfabety)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 sie 2006, 18:18

Na początku chce powiedzieć ze to trudniejsze niż mi się wydawało :roll: wiec wybaczcie jak coś ale nie dostałem 3 miesięcy by to napisać - Nie napisałem zbyt dużo bo nie wszystko moge - Nie moge wam napisać wszystikego bo co za dużo to nie zdrowo -- zresztą to forum publiczne - juz nie raz ktoś kto nie musiał czytał moje wypowiedz i potem "Ty Zaza jak to z tym" :roll: Ty Zaza aleś ostatnio :roll: Niestety ale śledzą tłuki moje wypowiedzi i potem sie śmieją [spróbuj któryś teraz to pozabijam :]]

A - jak "a jak tu trafiłeś" - samolotem :roll: a jak a na poważnie ? - Jak dobrze pamietam to po czesci dzięki ... insektą :roll: [sam nie wierze że to pisze] - było to chyba tak że - którego dnia szukałem pewnej informacji na temat Tottenhamu jak mnie pamięć nie myli i przeczytałem opinie jednego z fanów Realu [chyba] zalogowałem sie by cos mu uświadomić ale to była już godzina 21 i jego już nie było - i tak się zaczeło bo znalazł sie inny fan Juve do wymiany poglądów. Dziś strona startowa to pilka.pl - opinie jak opinie [ilu jest kibiców tyle trenerów] - mało wiedzie mam i cos tam zawsze napisze - kilka moich pomysłów realizowanych przez [i z pomocą] Grupe Trzymajacą Władze [która się zmieniała] a jak nie dawno zauważyłem całkiem przypadkiem stukła liczba 5000 postów na forum przy nicku Zaza. Chyba ban dla przykładu ... [co za dużo - to nie zdrowo]

B - jak Babki :P nigdy nie byłem Playboyem ale nie powiem swoje branie miałem [nie chwalać się :P] to chyba dzieki temu że dużo mówie i kobiety nie mogły patrzeć musiały słuchać :P :lol: Zawsze jestem w temacie i wszędzie. Nie lubie związków na chwile bo to mnie nie pociąga [dla tego mi. Milan na całe życie 8)] mi. tez dla tego ten ślub :P Zawsze uchodziłem za gościa który jak sie zaangażował to na dobre ale to nie tylko w miłosć we wszystko. Od planów na kase po jakieś remonty :P Nie wiem czemu tak jest - jestem jaki jestem :lol: sexowne zabawy bez uczucie mnie jakoś nie bawią. Albo inaczej hmmm choć widze że schodzimy na temat sexu wiec .. cisza prawowa :P Dzieci są tu :roll:

C - jak cycuszki :P hehe A tak na poważnie C jak Calcio - liga dla koneserów - im wiecej problemów tym jest mi bliższa :roll: Od X lat najlepsza liga świata w moim odczuciu odchodząć od poza boiskowych spraw - dla Włochów Calcio to religia i gra toczy się 24 godziny na dobre - coś w tym jest ... wiec ja zmieniłem wiare...

Moze też być C jak Czego chcesz od życia ? - jak to było w nie dawno oglądanym przeze mnie filmie "życie to najlepsza impreza - rób wszystko by nie być na niej kelnerem" - mowa - chciało by sie powiedzieć :] - Troche już przeżyłem ale wciąż mało mało mało - trzeba zapisywać w pamięcie tylko pozytywy życie jest piekne jakie by nie było a bo kto wie kiedy umre :P

D - jak domyśl sie :]

E - jak Ewulka :] moja kochana żona - pierwszy forumowy ślub w histori tego forum [skonsumowany :P ] - [pewnie czyta to - wiec trzeba curkować :wink: ] W tym momencie jest dla mnie wszystkim :wink: Nie denerwuj sie misiaczku wróce na czas - obiecuje - kupiłem cukier i ciasteczka :P nie było wódeczki :wink: wypijemy piwko przy meczu.

F - jak faza - wielu ludzi ma mnie tu za maniaka Milanu i ganji - ale to nie te czasy gdy trawa była jak matka :P gdy palenie było jak dyscyplina sportu [na rekordy] z czasem to każdemu przechodzi. Zawsze paliłem dla siebie i to jest najważniejsze. Moi kolesie uważaja że Zaza zmienił sie w ciagu ostatni 4 lat o 180 stopni - ale ja tego nie zauważam to nie moja wina że sami idioci w wokoł [sorry chłopaki tyle macie] Teraz ganja to już nie styl życie a jedynie używka a'la piwo. Bo ile poszło dalej w tej marszu ? :?

G jak Grupa Trzymająca Władze - pamietam jak na początku mojego pisanie tu byłem buntownikiem bez powodu :P Każdy moderator sie tylko czaił - szukał kłopotów :P potem konto taty które spowodowało wiecej zamieszanie niż przypuszczałem :roll: - nie ma to jak obejście regulaminu :] a teraz chyba nikt z GTW nie ma mi nic zaz[a]łe :P bardzo żałuje że nie pojechałem na zlot pilka.pl bo bardzo chciałem poznać Agnieszke, Dzidziusia, Niggaza, Piwusa i reszte wojska a armii pilka.pl wtedy to by było. Jednak nadrobi sie wszystko. Mowa :] :!: Forza Serwisowcy :wink:

H - jak "Hola hola" jak mówi poseł Cymański - złote usta tej kadencji Cyrku na Wiejsiej :lol: wiecej takich posłów przynajmniej coś robią :lol:

I - jak insekty :P A jest ich tu troche :roll: na szczeście Grupa Trzymające Władze czuwa :P Ostatnio zauważyłem ze coraz wiecej fanów Zazy sie loguje :P może by zablokować wszystkie możliwość ?

J - jak no właśnie "J"ak co ? - Jan Kwinta :lol: [pozdro calciomaniacy]

K - jak komputer - może powiedziec jak telefon prawa to komp lewa reka - choć telefon włacze i zadzwonie a komputer tylko włacze. Jestem ciemny na maxa w te klocki. Ma działać i otwierać strony nic wiecej. No jeszcze gadu gadu. Także z tego miejsca dziekuje tym którzy mi czasem pomoga :roll:

L - jak lata - pewnie nie jeden z Was się zastanawia ile Zaza ma wiosen :P ale ja wole lato :] słońce, cipeczki, łódeczki, wódeczka, traweczka - Najpiękniejsza pora roku i nie że względu na wakacja bo te mam 365 dni w roku. Teoretycznie :P W Lato chce się zyć

M - jak Miłośc - a na poważnie Muza - preferuje Polskich wykonawców i inne akcji "Teraz Polska" - choć w moim przypadku to "Od dawna Polska" - HH od dawna dawna - nie ma co wymienic bo szkoda czasu - "+ i -" Kalibra 44 to już klasyka fazy. Piosenka które mimo lat i niecodziennego wykonanie jest chyba najbardzie fazowa. To ona sprawiła ze jak to tej pory była raz na innym świecie ...

N - jak nerwy :roll: zawsze uchodziłem za miłego chłopca , wygadanego, dużo mówiacego i śmiejącego się nie mającego problemów z nawiązywaniem kontaktów z kim chce i gdzie chce ale który jak sie wkurwi to masakra... I niestety tak pozostało :P Co prawda teraz musi sie dużo wydarzyć by mnie zagotować do 90 stopni C ale zdadza się. Mimo że to już inna woda to nadal bieda temu kto mnie zagotuje :roll:

O - jak Ola - może pierwsza miłośc - piękna brunetka dla której Zaza był w stanie zrobić wszystko - jak się okazał nie do końca bo pech chciał że jej stary postanowił zrobić kariere kosztem naszej miłosć i musiała wyjechać, daleko - niestety wtedy miałem za mało wiosen by rzucić wszystko i jechać za nią :roll: ale teraz kto wie. Na szczescie jak narazie druga raz życie tak mnie nie urobiło...

P - jak Polska - Niggaz zacytował Pezeta to ja też pójdą ta drogą. Polska ! -

OSTR - "Kochana Polsko dzięki za mądrość choć idę pod prąd
za ludźmi którzy nazbyt zaufali pieniądzom
hańbiąc Twoje godło na bankietach z pompą
czekam na dzień w którym bez stresu spojrzę w bloku okno
niepokój z troską szczęście zastąpi, choć śmiem w to wątpić
wierzę że los który wartości skąpił
w końcu sam siebie wykończy oddając to co nasze
wiesz że każdy z nas ma patent by nie stać się judaszem
wśrod frajerow kreowanych przez prasę na zbawców
bohaterstwo miernikiem sejmowych wynalazków
Polsko, to jest bagno zwane rzeczywistością
spróbuj mnie odciąć bym mógł cieszyć się wolnością
to brzmi słodko jak Wedel gdzie eden
choć pod tym sam niebem nie każdemu Bóg przyświeca
poczuj prawdę która osiada na powiekach
to jest o miłości której nie zmierzysz w monetach

... miejsce Polska, system samowolka
cel to forsa, w tym tkwi sekret
biorę co los da, życia made in Polska
to jest moje miejsce bo kocham to miejsce"

Mowa :]

Q - jak Obrazek

R - jak Rossoneri - Tlen = Życie = Milan - klub który mnie zafascynował tak że nawet nie wiem kiedy. Trundo jest powiedzieć że po tym i tym meczu Milan mnie zafascynował czy że to był Van Basten czy Milan za Capello bo naprawde nie da się tak tego ocenić - urodziałem sie z czerwono czarną krwią :] Pierwsze słowa które powiedziełm było Milan ... Potem "Scudetto" ... potem "Grande Milan" a dopiero potem Mama - Tata :wink: Na zawsze Rosssonero...

S - jak sen :P nie lubie spać do momentu jak nie zasne :P aż mnie nie zetnie - Bo jak już zasne to tylko dwie mocne czarne mnie obudzą, wtedy moge spać.

T - jak telefony - mój stary mówi ze obok papierosów to kolejny nałóg [nie wszystko wie :P] Kiedyś jak wchodzili operatorzy na rynek to telefony przynosiły zarobek ale od x czasu sa jak moja prawa reka. Nawet miałem taka ksywe wśród kolegów - "operator":roll:

U - jak "Ulala" :P Forza poseł Cymański

V - jak Vódka :wink: Lubie wypić, nawet bardzie wódeckez niż piwko oczywiscie zależy od w jakich klimatach i gdzie. Ale flaszeczka to podstawa. A tak nawiasem mówiąc to z wódeczką wiąże się fajna historia - nie wiem czy powinnem ale co tam - miałem z hmm 18 lat jak jeden z kolesi sie żenił z ... sąsiadka swoją :wink: Oczywiscie zaprosił Wujka Zaze na wesela - byli też inni kolesie - Zaza popił na maxa, zapalił, szturchną w nosa i zaczą prowadzić wesele :roll: Od śpiewanie po życzenie - orkiestra grała Kombi a jak w takim gazie spiewałem że masakra - że jak zobaczyłem nagranie to matko Boska - wstyd - lubie sie bawili - dziadek panny młodej z 76 lat kombatant pożyczał mi lufke od popularnych bo sie bletki skończyły :lol: Normalnie jazda na maxa.

W - jak wady :roll: Temat tabu bo Zaza nie ma Wad [to wersja dla Ewy ...] ale jak ktoś mnie prześwietlił to by się znalazły - ja tak nie umniem mówić trzeba by mnie lepiej poznać :P ale wady ? chyba szczególnie "siedem wiatrów w dupie" jak to kiedyś mówiła moja matka, i do tej pory tak jest - nigdy nie byłem spokojny, grzeczny mało mówny itd. - czesto wybuchowym :roll: zawsze byłe wszędzie - [tym bardzie cenie rodziców :roll:] zawsze mam swoje zdanie co też nie żadko było wadą - duże pole papierosów co też nie jest na plus. A czasem i mam głupie pomysły. Szalone może a nie głupie. Jeden z ostatnich to zakład w czasie impreski że namaluje graffiti na ścianie jednego z pokoji. Skończyło się to tak że wygrałem zakład - musiałem 24 godziny wietrzyć chate i ... musiałem zapłacic by jeden z kolesi w klimatach zrobił coś z tego co na namalowałem - tak by jakos to wyglądało. Ale teraz mam przynajmiej motyw fajny na ścienia :P Choc żaden ze mnie malarz - ale była jazda. Bobma na maxa - To tego jak dodamy kilka innych rzeczy to eee tam nie mam wady i tyle :] to wersja oficjalna

X - jak remis u buka :P Pamietam serii 12 remisów Interu pod rząd [ :?: ] Kibic Milanu spotyka w Mediolanskim hotelu Roberto Manciniego i mówi "Dzień dobry panie X :lol: 1:0 :P

Z - jak ... Zaza :smoke:

To by było na tyle :] Obrazek

Wróć do „Gry Forumowe”