Grupa B (Champions League)

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 22:51

Martinho pisze:
Mich@lG pisze:Może narazie nie grają zbyt dobrze (vide mecz o Puchar Gampera na Camp Nou),
Na pewno po tym meczu mozna jednoznacznie stwierdzic ze Bayernowi nie idzie w tym sezonie... :roll: Swoja droga, niezykle prestizowy byl ten mecz, a jeszcze bardziej prestizowe bylo trofeum do zdobycia :roll:
Gdzie ja napisałem, że przez ten mecz można uznac, ze w tym sezonie im nie idzie? Ja podałem tylko przykład... :roll: Oczywiscie dla bayernu to rofeum było wogole niewazne i specjalnie sie Barcelonie podlozyl, zeby myslala ze jest taka slaby :roll: zespol w formie nie przegrywa 0:4, nawet jesli to mecz towarzyszki.
Martinho pisze:
Mich@lG pisze:ale to kwestia zgrania i przyzwyczjenia się do utraty lidera zespołu, Michaela Ballacka.
Co do zgrania to Bayern jest bardziej zgrany niz Inter. A brak Miszy moze nam nawet odbic sie na korzysc. Co on takiego obecnie w Chelsea pokazuje?
I znowu: gdzie pisałem coś ze Inter jest bardziej zgrany niż Bayern? :roll: I gdzie pisałem, ze brak Ballacka wyjdzie na korzysc lub niekorzysc Bayernu? :roll: Chyba oczywiste, ze po odejsciu mozgu zespolu druzyna potrzebuje troche czasu na to, zeby nauczyc sie grac bez takiego zawodnika w srodku pola?

Wróć do „Puchary Europejskie”