Grupa B (Champions League)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 24 sie 2006, 23:01

coco pisze:
Gomez pisze:Bayern w srodku pola gra dwoma DMami wiec narazie ofensywny pomocnik jest zbedny...
to zupełnie tak jak Inter i patrzac na tych Dmów to Bayern wypada blado przy Interze , jednak tak jak mówie bedzie decydowało tutaj zgranie zespołu a w tym jak narazie góruje Bayern
chyba sobie zartujesz jak sadzisz ze Vieira jest lepszy od Hargreavesa :twisted: zobaczysz jak Anglik troche ochlonie po nieudanej probie wyjazdu na wyspy.

Cambiasso i Demichelis :idea: sam nie wiem, ale zblizony poziom.

Sero pisze: z UEFA poodpadali jak muchy przez włoskie drużyny
:D chyba nie do konca :idea:
Martinho pisze:
Mich@lG pisze:ale to kwestia zgrania i przyzwyczjenia się do utraty lidera zespołu, Michaela Ballacka.
Co do zgrania to Bayern jest bardziej zgrany niz Inter. A brak Miszy moze nam nawet odbic sie na korzysc. Co on takiego obecnie w Chelsea pokazuje?
co juz nie lubimy wirtuoza Ballacka :roll: Chyba faktycznie mialem racje...

to tyle niedowmowien i sprostowan.

IMO:
Jak do tej Pory w meczach o stawke Bayern gral bardzo ciekawie, widac jeszcze lekkie szczeliny w obronie ale z meczu na mecz Daniel coraz bardziej zgrywa sie z kolegami, po powrocie Owena i pelnej dyspozycji Micho pomoc bedzie bardzo solidna formacja, do Makaaya w ataku dolaczy Poldi i sklad bedzie w 90% optymalny, do meczu z Interem jeszcze czasu troche zostalo wiec mysle ze cala druzyna na dobre sie rozegra.

Niby Inter pozyskal gwiazdy, ale szczerze nie robia one na mnie wiekszego wrazenia, maja Adriano ktory fakt faktem sie stacza, ale z nim to nic nie wiadomo tak naprawde. Ibra...heh...Hernen :idea: solidny ale od tych przeprowadzek to moze lekko sie zagubic, Vieira - juz w ostatnim sezonie w Londynie lekko sie wypalil, jedynie Grosso to zawodnik godny uwagi moim zdaniem.

Tak wiec Bayern wyjdzie z grupy i wydaje mi sie ze ma minimalnie wieksze szanse na pierwszy platz od Nerrazurich, na trzecim tak czy owak Sporting na 4 potomkowie cara...zeby w trakcie meczy z Interem i Sportingiem walnelo z minus 15 w Moskwie :twisted:

to tyle. DZ:)

a tak wogole to w przeddzien meczow wypowiem sie bardziej szegolowo...

Wróć do „Puchary Europejskie”