Grupa B (Champions League)

Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Mich@lG » 24 sie 2006, 23:17

Martinho pisze:
Mich@lG pisze:Gdzie ja napisałem, że przez ten mecz można uznac, ze w tym sezonie im nie idzie?
Podajaac przyklad napisales ze im nie idzie w tym sezonie. Nie rob glupka ze mnie. W sparingach to moga nawet przegrywac z Barca sobie 0:20 ale najwazniejsze sa mecze o stawke. Zreszta Bayern w meczu z Barca zagral mocno rezerwowym skladem.
Za to Barcelona zagrała najsilniejszym składem, z pełnym zaangażowaniem i bez rezerwowych...Fakt, najważniejsze są mecze o stawkę. Amerykę odkryłeś :roll: Tak, to był przykład na to, ze nie idzie im w tym seoznie. Moim zdaniem dobry :roll:
Martinho pisze:
Mich@lG pisze:I znowu: gdzie pisałem coś ze Inter jest bardziej zgrany niż Bayern? I gdzie pisałem, ze brak Ballacka wyjdzie na korzysc lub niekorzysc Bayernu?
Ale ty pusty jestes. Nawet nie bede ci tlumaczyl tutaj. Sam znajdz sobie przeslanie twojej wypowiedzi.
To samo można skierowac do ciebie...oswiec mnie, jesli jestes taki madry :roll: Przesłaniem mojej wypowiedzi było to, że pozostali zawodnicy muszą się zgrac, bo nastąpily dosc spore zmiany (odejscie Miszy i Ze Roberto, przyjscie Van Buytena czy Podolskiego). To wymaga troche czasu, ale przeciez w swoim pierwszym poscie wyraznie zaznaczylem, ze po pewnym czasie zgranie przyjdzie....

Wróć do „Puchary Europejskie”