Superpuchar Europy - FC Barcelona vs Sevilla 25.08.2006

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 26 sie 2006, 0:17

Krzysztof Jarzyna pisze:Po prostu pisanie, ze byli myslami przy meczu z Celta, jest delikatnie mowiac - nacigane. To tak, jakby powiedziec, ze Legia odpadla z LM bo myslami byla przy meczu z Gornikiem
Mi raczej chodziło o to, że moga mieć gdzieś zakodowaną ilośc meczy, które musza rozegrać już teraz [kiedy być moze siły jeszcze nie te], przy równoczesnym eksploatowaniu [w każdym meczu] własnie tych najlpeszych graczy.
Przecież Ronnie i spółka dopiero co grali z Bayernem, dziś Superpuchar, za chwile mecz w lidze, mecz cięzki - bo wyjazd z Celta Vigo.
Może mają świadomość, że jeszcze pod względem motorycznym nie są w 100% gotowi, bo sziś wygladało, jakby nie chciało im się biec za kazdą piłką.
Krzysztof Jarzyna pisze:Cytuj wszystko
E tam :lol:
Krzysztof Jarzyna pisze:Wyciaganie wnioskow z jednego meczu jest bez sensu
po częsci się zgodzę, jesli idzie o przykład z Chelsea i z meczem który przegrali z Boro. Ale skoro Barca zakładała 6 pucharów przed sezonem [czy 7, nie pamiętam] i juz na poczatku drogi jeden w fatalnym stylu bez walki "oddaje" to jakieś wnioski można wyciągnąć ...
masz rację pisząc, że z ligą hiszpańską nie mam za dużo do czynienia, dlatego tez nie wiem, jak powazne były te obiecanki Barcy, czy rzeczywiscie tak bardzo wiezyli w swoje siły i w te 6 pucharów, czy tylko tak pisali, zeby pokazać jak dużo są lepsi od Realu. Nie wiem również jak wazny był dla nich dzisiejszy puchar, bo jesli bardzo wazny [a na to wskazywał wyjściowy skład] to coś tu nie gra. I pomimo, ze po 1 meczu nie powinno się wyciagać zbyt daleko idacych wniosków, to ja bym się tu zastanowił nad przyczyną porazki Barcy [własnie dlatego, że 1 puchar przepadł - może jakiś kibic Barcy mi przedstawi po koleji wszystkie możliwe puchary do zdobycia, od najwazniejszego w dół :lol: ]
Krzysztof Jarzyna pisze:tacy pilkarze, jacy graja w Barcelonie nie zapomnieli w tydzien jak sie gra w pilke
dlatego się zastanawiałem dlaczego dziś zapomnieli :?

BTW - gdzie sie wszyscy podziali ? :think: [Majki jak mamy się sami napinac - to na privie możemy :P ewnetualnie gg :lol: ]

Wróć do „Puchary Europejskie”