TdP zaczał się w poniedziałek a ja jeszcze nie obejrzałem żadnego etapubellus pisze:Dla mnie kolarstwo jest nudne. Jakoś nie pasjonuje mnie oglądanie Turów wszelakiej maści.
Z tego co czytałem to dzięki kibicom na trasie czy prezentacji Touru w W-wie wyścig cieszy się dużym zainteresowaniem, czyli dla dużej rzeszy kibiców taki wyścig jest potrzebny.
Jeden dzień chyba jakoś przeżyjesz w końcu gdyby miasto nie chciało to nie wyraziłoby zgody na przejazd wyścigu a mogę cię zaręczyć że to nie Lang zabiega o Jelenią Górę a władze miasta o przejazd TdP.bellus pisze:Miasto będzie całkowicie zamknięte
Słyszałem że wczoraj jakas banda fanatyków w biało-czerwonych strojach grała w W-wie z Serbskimi fanatykami zamiast iść na piwo lub obejrzeć jakiś film przed TV. Podobno nawet w całej Europie fanatycy piłki nożnej wyszli na boiska i biegali za piłkąbellus pisze:jakaś banda fanatyków zamiat sobie kupić auto, będzie się męczyć na rowerze.
Choćby poprzez relacje na Eurosporcie2 czy TVPolonii nasz kraj jest pokazywany w wielu krajach Europy (eurosport2 w 40bellus pisze:Gdyby to jeszcze dawało realne korzyści w postaci propagowania miasta, ale w to wątpie. Widze same minusy tego Tour-u.
Nie wiem jak to jest ale ja tu widzę same korzyści
...i chyba należysz do opozycjibellus pisze:Widze same minusy tego Tour-u.