Grupa H 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 wrz 2006, 9:18

Pięknie - narazie z tuzami nie gramy ale to są mega ważne sparingi [ :!: ] Tym bardzie jak wiekszośc z gracz ma mundial w nogach i inny cykl przygotowań. Ancelotti mnie zaskoczył :roll: I to bardzo - oczywiscie mam na myśli skład.

Milan [4-3-1-2] - Dida, Cafu, Simic, Maldini, Favalli (Jankulovski), Gattuso, Brocchi (Ambrosini), Gourcuff, Kaka, Oliveira (Seedorf), Inzaghi.

Bez Pirlo i Seedorfa :shock: Brak Nesty i Sergio - Simic czy Favalli w pierwszy składze, podobnie Brocchi czy Gourcuff. Odważny ruch Ancelottiego, mimo że to tylko AEK to zagrał tak wymieszanym składem że hoho. I brakowało kręgosłupa :wink: Ale wynik cieszy a co ważne gra cieszy :]

Superpippo 4 mecz - 4 bramka :P on chyba nigdy sznuty snajperskiej nie zatraci :P Szkoda że zawalił 100% ale to jest wliczone w jego sznute :P - Cieszy mnie przede wszystkim świetny mecz Kaki i Gourcuff :!: Co prawda mam wątpliwośc czy był karny :roll: bo aż chyba tam mocno nie trzymał Pippo, pomógł sobie ręka ale taki mieki karny - Anglik lubi gwizdać "11" co wiedzą fani Arsenalu [patrz - symulant Rooney i koniec passy Kanonierów] Nie spodziewałem sie ze zagra w tym meczu a co wiecej strzeli bramka i bedzie grał na luzie bez pressji. Inzaghi był w raju :P z każdej strony mógł liczy na piłki w uliczke, Oliveira nie strzelił ale co ważne nie grał w lini z Pippo a własnie szukał gry z Kaką i Gourcuff. Co pozwoliło nie przeszkadzać Pippo. Obrona znów w takim eksperymentalnym skłądzie na zero ! Popełniki kilka błedów ale to normalne, Dida dwa razy musiał sie wykazać. Zwłaszcza strzał głową Delibasicia był kąśliwy. Cieszy że zachował czyste konto. Warto zauwazyć ze Brocchi zagrał dobry mecz na pozycji Pirlo - to nie to samo ale widać że on ma byc tą alternatywą. Tym bardzie jak nie zagrał Seedorf którego zastąpił Gourcuff.

Młody Francuz zaliczył oficjalny debiut w AC Milan - debiut w LM - bramka [fajnie sie cieszył jak by nie wierzył że weszła :P] i mógł zaliczyć 2 asysty [raz spalony, raz wybronił Sorrentino]

Teraz czas na Parme - bo AEK to żadne wyzwanie, bardzie test i mega sparing o pkt. Jedziemy na Ennio Tardini, nie grał Pirlo, Seedorf, Gila, Kala, Sergino czy Nesta wiec chyba jest dobrze. Odpoczeli przed chyba trudniejszym meczem z "Mleczarzami"

Forza Milan :!:

Mała galeria :]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek