Grupa H 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 wrz 2006, 9:43

Nie no tego to nikt sie nie dowie teraz jak by Real zagrał - chyba że w 1/8 :] Możliwe ze dopiero tam bo chyba w awans Real nie wątpisz ? Nie zdziwie sie jak to ostatni sezon w barwach Lille takich graczy jak Abder Keita, Peter Odemwinige czy Bodmer czy nawet Makoun o którego Lyon pytał. Nie trzeba sledzic rozgrywek Ligue 1 by wiedzieć że to sa gwiazdy tej ligi. Warto też zauważyć że wciąsz młodzi. To nie zmienia mojej opini że liczyłem na wiecej niż remis ale jak pisałeś wcześniej przed meczem maja tak kosmicznie szybkich graczy że to bedzie najgorsze.

Trzeba życzyć im awansu z tej grupy bo naprawde mają ciekawych graczy. Tylko bez "nazwiska" jak narazie. Pewnie czołowy fan Ligue 1 Jimmy podpisze sie pod wszystkim co tu napisałem :] A piłkarze już teraz beda nie tylko znani w Ligue 1. Może któryć wpadł Ancelottiemu w oko ? Makoun alternatywa dla Pirlo :P hehe Ale mi sie bardzo podoba Abder Keita - "czarna strzała" - nawet miałem dwóch graczy Lille w tej 'zabawie" UEFA :roll: Ale czułem że nic nie strzelą :P Ostatnio coraz wiecej klubów w europie szuka w Ligue 1 :roll: Az dziw ze Ci piłkarze czy taki Pascal Feindouno z Saint Etienne.

Wróć do „Puchary Europejskie”