9/11

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: MLSoccer » 12 paź 2006, 22:55

deltinho pisze:Jak ja kocham takie spiski :lol:

Zastanawia mnie jedno. Przymując, że to był spisek to była to akcja (tajna) na niewyobrazalną skalę i musiały w niej brać udział/wiedzieć o niej tysiące ludzi. Jak to możliwe że nikogo nie ruszyło sumienie i dotychczas nie pisnął słówka. Ok - rozumiem, Amerykanie nie mają sumienia. Ale nie wierze, że nie znalazłby się ktoś, kto za grube miliony nie zrobiłby dla jakiś mediów zdjęć kilku dokumentów, nie udzielił wywiadu, nie sprzedał kilku informacji, wskazówek demaskujących spisek? Powtarzam - grube miliony dolarów, bo taka byłaby wartość wiarygodnych informacji.

Przypomnę, że ilość takich źródeł informacji nalezy pomnozyć przynajmniej przez 3 (bo jeszcze zamachy w Hiszpanii i Londynie).

A tak mamy kupe zdjęć, filmów, analiz, często wykluczających się torii. Cieszy, że to wszystko w imię prawdy. :D
Jestes pierwszym sceptykiem w tym temacie :D .Czy czytales i ogladales filmiki, do ktorych podano linki jezeli nie to prosze przeczytac bo warto.Jest za duzo niepewnosci w tych zdarzeniach i slusznie ludzie maja watpliwosci.Dla mnie osobiscie zaskakujace jest to ze rzad nic na ten temat nie znalazl, nie ma dowodow, rzadnych szczatek i winnego.Przeciez opowiadano publiczne ze sa dowody ze to zrobili konkretni ludzie i miano to ujawnic czyli udowodic ze za tym stal szef bandy AQ ale nic cicho.To bardzo dziwne bo jak piszesz cala akcja byla sporym przedsiewzieciem obojetnie kto to zrobil.Moge przyjac,ze udarzenia w wieze WTC sa prawdziwe, ale nie da sie przyjac ze taki duzy samolot uderzyl w Pentagon to kompletna bzdura i sa na to fakty zobacz zdjecia i filmy tego budynku oraz oczywiscie brak jakichkolwiek szczatek samolotu tak wielkiego jak ten, o ktorym sie oficjalnie mowi.Dla mnie osobiscie w Pentagon uderzyl albo maly samolot wyladowany materialami wybuchowymi albo jakis pocisk bo innego wyjscia nie ma.A kto to zrobil mysle ze nie jest az takie istotne wazne ze jest to zwykly przekret z budynkiem Pentagonu bo nie zostal uderzony przez tak wielki samolot.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”