9/11
A tak w wielkim skrócie i bardziej serio to sam nie wiem co myśleć o tym bo nie chce mi się wierzyć że to rząd USA stoi za tymi zamachami ale z drugiej strony jest kilka nieścisłości. Choć na wiele z nich patrzyłbym z przymrużeniem oka bo Ameryka to taki dziwny kraj w którym ciągle musi się cos dziać no i porobiło się ekspertów mówiących jak samolot ma sie rozbjać czy budynek zawalać, a wszystko to jest oparte na filmach które tak na dobrą sprawę nie wiadomo skąd się wzięły. Przeciez teraz można nakręcić dosłownie wszystko i co komu tylko przyjdzie do głowy. Nawet ja sam 'widziałem UFO' - znaczy jakieś krążące światło na niebie o tej samej porze w nocy - jedna osoba powiedziałaby że to właśnie UFO a inna że ktoś regularnie latarką świeci lub jest to zjawsiko które wywołuje nasz przyroda. Tak więc ile ludzi tyle teorii i każdy znajdzie coś dla siebie a jak juz w coś wierzymy to jeszcze łatwej nam zobaczyć potrwora z Loch ness (nie widziałem) czy Ufo na niebie.
A co do samego dementowania tych wątpliwości przez rząd USA to żadna tragedia na świecie nie jest podawana do opinii publicznej ze szczegółami i wszystko jest trzymane w głębokiej tajemnicy. I jeszcze jedno bo za bardzo nie pojmuję - skoro w niektórych samolotach nie było ludzi to gdzie podziewają się ci co zaginęli i niby dzownili nie z samolotu bo przecież rodziny ich pochowały i do dziś opłakują
Tak więc bliższy jestem postom deltinho niż myślących o mega spisku userów.