Legia - Lech 03.11.2006

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 03 lis 2006, 15:43

MarcinChelsea pisze:Głównie czego się spodziewam to awantur na stadionie i próby bijatyk pomiędzy hoolsami Kolejorza i Legii.
Trudno tu wskazać wynik gdyż obydwa zespoły nie zwalają z nów jednak znając chęci piłkarzy CWKS wygrają warszawiacy. Legia chce powtórzyć sukces z ubiegłego roku i ponownie wygrać ligę a będzie to niewątpliwie b.trudne. 3 pkt dzielą tylko ich od Wisły i w razie wysokiego zwycięstwa i porażki krakowian w Grodzisku to na fotelu usiądą piłkarze ze stolicy.
Nie przepadam za tymi drużynami i bardzo obojętne mi to jaki będzie wynik lecz myślę że to Legioniści wyjdą z tego pojedynku na tarczy
I po co sie rozpisywać.
Dratinho pisze:Lech:Kotorowski, Wojtkowiak, Bosacki, Drzymont, Wasilewski, Wilk, Quinteros, Murawski, Kikut, Zakrzewski, Reiss

Z tego co wiem, to zagra Bak zamiast Kikuta, a Zaki na prawej flance, wyjscie z proponowanym przez ciebie zestawieniu to ogromne ryzyko, kto by tu ataki Legionistów rozbijał. Jednak napewno to ultraofensywa i to sie nie zmieni napewno przez ani jeden moment meczu... :lol:

Mecz zapowiada sie znakomicie, ale to głownie dzieki grze Lecha, bo trudno sobie wyobrazic, aby Lech przyjechał po remis, czy najmniejszy wymiar kary. Gdyby nie słaba postawa obrony postawiłbym oczywiscie na Lecha. Jednak z innej strony ofensywa Legii takze nie wyglada za dobrze. Lech do tej pory zawodził z czołowka, bo trudno nazwać remisy z Wisła, Cracovia i Bełchatowem u siebie za sukces, pora wszystko zmienic. :twisted:

Wróć do „Polska”