Złota Piłka

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 lis 2006, 10:20

Zawsze bedą głowy na "tak" i na "nie" - co prawda ta nagroda jest troche z złym momencie dla Fabio, ale może go tylko zmotywuje. Nie na miejscu jest mówienie że nie dawno Carew do ograł jak chciał na Bernabeu czy ostatnio gracze Valenci - poprostu to żenada bo gdyby wymienic tych którzy nie dali rady nie starczyło by czasu. To jest tylko kolejny dowód że bramkarza i obrońca błedy sie pamieta dłuuugo.

Mnie osobiscie cieszy fakt że to obrońca. Bo to było najważniejsze - równowaga w swiecie Joga i rowerków :P. Stoper jest jak saper :P Fabio zasłużył na to i tyle. A to czy ktoś osiagną wiecej czy mnie jakie ma teraz znaczenie ? Ja zauważyłem że robi sie taki głupi nawyk doceniania i tak docenionych, to tak jak by wychodzić z założenia że w europie gra tylko 11 czy 20 piłkarzy światej klasy a reszta to rzemieśniki i szare ligowce. A dobrze wiemy ze pikarzy światowej klasy jest tylu co zwolenników Cannavaro i przeciwników :P

Co ciekawe widziałem wywiad z Fabio i nie podziekował za ta nadrode Interowi :!: Wymienił Napoli, Prarma Juventus - dużymi literami ale nie Inter :roll: A co piękne powiedział ze to nie tylko jego nagroda ale Azzurich.

I tak mnie rozwalił prezydent Realu :!: Który sie podczepił po tą "złotą piłke" Fabio jak niemowlak do cyca :lol: "To zaszczyt że znów Real, po 4 latach znów Real itd :lol: Hoho - żelazny Fabio czyli Mistrz świata i mistrz Włoch ! nic wiecej panie Calderon nie miało wpływu na ta nadrode :p Nic, a na pewno nie Real...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”