Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 03 gru 2006, 10:13

Wiec napisze coś o meczu...Zaza ogądałem moge :?:

Zwyciestwo zasłużone choć w konicówce troche Boro przycisneło. Pierwsza połowa wyrażnie pod dktando MU, karny z kapelusza , głowka Sahy i Huth praktycznie z lini wybija , Ronaldo z dystansu i nieudolna dobitka Giggsa, wolny Ronaldo i swietna parada Schwarzera. Middlesbrough jedynie zagroziło głowka Xaviera. Gra szybka kombinacyjna oczywisicie to jeszcze nie poziom Asrenalu ale moglo się podobać przynajmniej mi sie podobało 8) Tempo typowie dla Premiership i napewno szybsze niż w dzisiejszym "meczu dnia" na Emirates :roll:

Druga połowa bardziej wyrównan czego można było sie spodziewać, znowu mieliśmy styuacje chocby Giggs czy dobry strzał Ronaldo z dystansu. Heinze znowu bład i bramka dla przeciwnika, na chwile obecną Evra prezentuje kosmiczny poziom i przebija Gabiego na całej lini. Nawet pierwszy sezon argentyniczka na Old Trafford, kiedy to został wybrany najlepszym lewym obronca Premiership nie może sie równac z tym co Evra wyprawai obecnie :o Ni i rekakcja MU po starcie gola mistrzowska odrazu atak świetna akcja Ronaldo z Giggsem i Fletcher dopełnia formlanosci. Wogóle Darren w tym meczu mi zainponował i chyba naprawda ciągle sie rozwija piłkarsko :shock: w co niedawno watpiłem :oops: Po drugie bramce dla United tempo siadło a szkoda bo możnabyło dobić przeciwnika co mogło sie zemsić pod koniec ( strzał Morrisona? w VdS)

Cieszą kolejne trzy punkty na bardzo trudnym terenie(szczególnie dla nas). Przewaga nad Chelsea wzrosła do 6 punktów i teraz oni bedą czuli jeszcze wieksza presje :roll: Jest zajebisicie ot takie podsumowanie :)

Dodam jeszcze że Royal Antwer wygrał kolejny mecz tym razem Frazier nic nie strzelił co wydaje sie dziwne ale Diabełki punktowały :) Dong zaliczył dwa trafienia w 38' i 65'. Z "naszych" zagrali: Evans , Simpson, Dong, Campbell, Mamam i Gibson.

Glory Glory Man Utd :!:

Wróć do „Anglia”