Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 gru 2006, 0:57

Wiesz oczywisty jest fakt że wychodzisz z założenie "bedzie dobrze" Nie dziwie Ci sie tylko spytałem dla tego by wiedzieć czy mimo wszystko masz obawy :wink:

Co do tego co piszesz na temat defensywy to sam nie wiem, bo wątpie w to by Werder zagrał aż tak otwarta piłke, zreszta mało kto gra długo pozycyjnie na Camp Nou [z rywali] :wink: Wiec odpada tako takie [że tak powiem] Kontry to może być jedyne zagrożenie i ... stałe fragmenty gry [patrz rożne] kiedys czytałem cos na temat statystyk własnie strzeleckich po rożnych i Weder obok Chelsea był bardzo wysoko. A wiesz jak jest koncentracja itd. Tym bardzie ze w razie nie korzystnego wyniku to Barca sie otworzy coraz bardzie a wtedy może zdecydować ustawianie czy właśnie koncentracja.

Co by nie mówić zapowiada sie nie lada widowisko. A odpadniecie Dumy Kataloni jest naprawde mało prawdopodobne. Oby tylko zagrali na swoim poziomie, i nie mam na myśli wypoczetego Dinho ale przełamanego Deco, w swietnej formie Inieste czy Edmilsona. Wiele bedzie zależało tez od Gudiego :P

Wróć do „Puchary Europejskie”