Grupa B (Champions League)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 05 gru 2006, 16:46

Ebi wyjazdowa wygrana z Interem czy przegrana u siebie z Hannoverem wcale nie swiadczy, ze Bayern gra nierowno. Paradoksalnie, mecz we Wloszech byl w naszym wykonaniu bardzo slaby, a na Allianz zagralismy dobrze :lol:. Zabraklo tylko [albo az :?]skutecznosci :roll:. Przeciez Hannover praktycznie nie opuszczal swojej polowy :P.
spyrczak pisze:zagraja w ataku ostatnio w zyciowej formie Makaay i Pizarro
Nie powiedzialbym, ze Makaay jest ostatnio w zyciowej formie ;). Owszem, gra dobrze, dochodzi do sytuacji, szwankuje troche jednak skutecznosc. Jednak w zadnym stopniu nie umywa sie to do jego popisow w La Liga 8). A Pizarro? Jak na razie chyba jego najlepszy sezon w Monachium. Cos mi sie jednak wydaje, ze wkrotce Piza przestanie blyszczec [obym sie mylil :roll:].

Licze na zwyciestwo w grupie 8). Braki kadrowe sa na dzien dzisiejszy juz male, brakuje tylko Hargreavesa i Deislera z zawodnikow pierwszej jedensatki. Mam nadzieje, ze od poczatku wystapi dzisiaj Ottl w miejsce Demichelisa :roll:. Chcialbym tez zobaczyc kolejny wystep Deislera, ale gdzies tak od 60-70. minuty. Nie ma sensu na razie zbytnio przeciazac Seby. On ma jeszcze czas na powrot do pelnej sprawnosci.
Wydaje mi sie, ze mecz zakonczy sie remisem. Typuje 1-1.

Wróć do „Puchary Europejskie”