dlatego, nie dojdziecie do finału, jak na Barcę traficieolson pisze:Aby dojsc do finalu trzeba byc w stanie pokonac wszystkich
On nie tylko dobrze wykonywał stałe fragmenty. Rozgrywał piłke - grał IMO dużo lepiej niż Hasan, czy Ottl [tak się pisze ? ]olson pisze:Fieldy, Schweinsteiger jest na takim poziomie pilkarskim, ze dobrze bite rozne czy wolne nie wystarczaja, zeby nazwac jego wystep dobrym. Chlopak jest jednym z najszych najlepszych i najbardziej utalentowanych zawodnikow, wiec naturalnie wymaga sie od niego wiecej. Nie ma co ukrywac- w tej rundzie Schweini zawodzi, ale mam nadzieje [ba! jestem pewny ], ze na wiosne zobaczymy juz zupelnie inne oblicze Bastiana.
raz nawet po faulu na nim powinien byc wolny z lini pola karnego - ale Medina Cantalejo chyba mrugał akurat, jak faulowali Niemca.
ciekaw jestem opinii kibiców Bayerny na kontrowersyjną sytuacje, w polu karnym Bayernu - gdy Lahm kopnał w nogę piłkarza Interu - po czym tamten upadł [to była II połowa, nie pamietam minuty] sedzia nie zagwizdał.
Prawdą jest, ze Oliver wczoraj zagrał 100 mecz w LM ?
Jesli tak - to dlaczego nikt o tym głosno nie mówi ?
Wstydzicie sie ?
Toż to wielki wyczyn !!