Grupa B (Champions League)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 06 gru 2006, 11:47

fieldy pisze:ciekaw jestem opinii kibiców Bayerny na kontrowersyjną sytuacje, w polu karnym Bayernu - gdy Lahm kopnał w nogę piłkarza Interu - po czym tamten upadł [to była II połowa, nie pamietam minuty] sedzia nie zagwizdał.
Crespo sie przewrocil ale o karnym mowy nie bylo! przy powtorce widac bylo wyraznie ze Lahm kopnol w pilke a nie w noge Crespo wiec sluszna decyzja Mediny ;) za to sedzia nie popisal sie decyzja przy drugim polu karnym kiedy to wedlug mnie Schweini byl faulowany i powinien byc podyktowany rzut wolny ;) wynik jest jaki jest i nie ukrywam ze jestem z niego zadowolony ;) wiadomo 1 miejsce, rozstawienie i pierwszy mecz wyjazdowy sa to jakies przywileje no ale z drugiej strony nie oszukujmy sie na tym etapie rozgrywek nie ma juz podzialu na druzyny slabe i mocne :roll: tak jak wspomnial fieldy co z tego ze jestesmy rozstawieni jak mozemy trafic na Barce i bedzie naprawde ciezko :? nie spisuje nas w wypadku takiego scenariusza z gory na straty ale trzeba byc realista i jasno sobie powiedziec ze spacer z Barca napewno by nie byl ;)

Odnoszac sie do poprzednich wypowiedzi na temat "rezerwowego" skladu Interu z Bayernem... otoz moim zdaniem Inter ma tak niebywale mocna i szeroka kadre ze poprostu tu konieczna jest rotacja, zgodze sie w wypadku Anreolliego - niedoswiadczony, 1 wystep w LM itd. ale Samuel? nie wydaje mi sie zeby Walter odstawal az tak bardzo od Matrixa czy Cordoby, wczoraj zagral On a jutro zagra Matrix w jego miejsce a pojutrze w jego miejsce wskoczy Cordoba... to samo sie tyczy Solariego czy tez Gonzaleza ktory jak dla mnie zagral o niebo lepiej od Zlatana :roll: zreszta widac bylo jak zmienila sie gra Interu gdy wszedl Hernan w miejsce Ibry... nie wiem moze mam bledne mniemanie na ten temat ale poprostu dla mnie pojecie "rezerwowy" sklad w przypadku Interu nie istnieje ;)

Odnosnie Kahna to oczywiscie jest prawda ze byl to jego setny wystep w LM 8) :brawo: tym samym stal sie 6 pilkarzem w historii ktory moze sie pochwalic takim osiagnieciem ;) najwiecej maja Raul i Maldini po 106 wystepow ;) miejmy nadzieje ze Oli jeszcze w tej edycji pobije ich rekord ;) 8)

Wróć do „Puchary Europejskie”