Klasyfikacje rundy jesiennej OE 06/07

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 10 gru 2006, 16:53

Piotr Brożek prowadził morderczy pojedynek z... Markiem Zieńczukiem. Pokemony to raczej głosowały na Matusiaka czy Rogera, bo ich znają z telewizji. Z Piotrkiem Brożkiem raczej dużej styczności nie mają. 6/11 piłkarzy Wisły, z czego pozostałe miejsca to reprezentanci Polski i jeden legionista, to chyba nie jest przypadek. Tego typu plebiscyty zawsze są niebiektywne, (nawiasem mówiąc wczoraj padła propozycja, żeby w ten sposób wybierac moderatorów na tej stronie :lol:. Nie zazdrościłbym użytkownikom, gdyby ten pomysł doszedł do skutku). Brak mi Darka Dudki :(. To prowokacja!

Tylko skąd wzięło się to piąte miejsce na koniec :think:? Ja nie wiem.

Nawiasem mówiąc ta jedenastka jest równie miarodajna co nominacje do piłkarza roku według Piłki Nożnej, gdzie znalazł się Bartosz Bosacki wyłącznie za dwie bramki na mundialu.
Nominowani piłkarze i trenerzy

Piłkarz Roku:

Artur Boruc (Celtic Glasgow), Bartosz Boscki (Lech Poznań), Ireneusz Jeleń (Wisła Płock/Auxerre), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund)

Ligowiec Roku:

Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Dickson Choto (Legia Warszawa), Maciej Iwański (Zagłębie Lubin), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Piotr Reiss (Lech Poznań)

Odkrycie Roku:

Łukasz Garguła (BOT GKS Bełchatów), Paweł Golański (Kolporter Korona Kielce), Bartłomiej Grzelak (Widzew Łódź), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Jakub Wilk (Lech Poznań)

Trener Roku:

Marek Chojnacki (ŁKS Łódź), Orest Lenczyk (BOT GKS Bełchatów), Franciszek Smuda (Zagłębie Lubin/Lech Poznań), Dariusz Wdowczyk (Legia Warszawa), Ryszard Wieczorek (Kolporter Korona Kielce)

Wróć do „Polska”