najlepsza 11 rep. hiszpanii

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 26 gru 2006, 0:22

nie kibice arse a ludzie wypowiadajacy sie w tym temacie. z tego co czytalem znasz sie na pilce wiec tobie bym nie zarzucil niedocenianie iniesty. jednak jako kibic kanonierow przeceniasz cesca. pilkarza ktory w rep hiszpanii zawalil mecz z francja. a jako ze to dyskusja dotyczaca tej reprezentcji pisze o tym

koles ma olbrzymi potencjal. tylko ze jego rozwoj mocno sie przychamowal. a jako ze jest od iniesty duzo slabszy w kazdym elemencie gry powinien siedziec na lawie w rep hiszpanii

o to chodzilo w mojej wypowiedzi

ukradniecie pilkarzy mnie nie boli. powoduje jednak jeszcze wiekszy brak sympatii do wengera i angielskich klubow. wykorzystujac inne niz w kajach unii prawo pracy moga wykrasc dowolnego pilkarza. to duzo latwiejsze niz wychowanie go w klubie. na szczescie niedlugo przepisy sie zmienia i wiecej takich akcji nie bedzie

jednak moje zdanie na ten temat nie wplywu na ocene gry pilkarza. bo o tym dyskutujemy

wspominasz okres barcy bez trofeum. odpowiadam. tak byla wtedy wielkim klubem. zawsze nim bedzie. arsenal wielkim klubem nie byl nigdy. i nie bedzie nim w przyszlosci. nie dlatego ze jest gorszy jako druzyna. chodzi o ogrom barcelony - czym jest dla kibicow w tym regionie, jak rozbudowany jest sam klub, jak bogata ma historie, jacy pilkarze wniej grali , etc, etc

ale to nie ma nic wspolnego z dyskusja na temat iniesta vs cesc.

ps - senderos ma jedna zasadnicza wade. slabo gra w pilke ;)

ps2 - nie pros mnie bym lubil druzyne i trenera ktory kradnie pilkarzy jak arsenal :P i nie potrafi przegrac z honoroem wietrzac spisek sedziow ;)

ps3 - tak cie delikatnie denerwuje dla jaj ;)

ide spac

Wróć do „Hiszpania”