Co nam przyniesie Nowy Rok?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 08 sty 2007, 1:20

Co nam przyniesie Nowy Rok?
Afery, afery i jeszcze raz afery :roll: A jak nie będzie afer to będą afery, afery i jeszcze raz afery :roll: Jednak akceptuję prześwietlenie wszystkich nieścisłości z lat poprzednich jak i zbadanie głośnej ostatnio działalności księży w celu dalszego oczyszczania państwa nawet kosztem robienia pośmiewiska z naszego kraju w oczach całęgo świata :shock: Niech winni ponoszą karę a czyści o ile tacy w ogóle są sprawują najważniejsze funkcje. Przynajmniej 'Wiadomości' będą bardziej kolorowe niż w roku ubiegłym i nie będzie chciało się spać podczas ich oglądania. A PZPN pewnie nadal będzie śpiewał: Nic się nie stao, Polacy nic się nie stao :!: Nic się nie stao, Polacy nic się nie stao :!: :zgon:
Podobno jakaś wróżka przed Sylwestrem przepowiedziała że w tym roku ma nie byc końca świata :? Za to dziś usłyszałem przepowiednię wg której n-ta już w naszym życiu zagłada przypada na 21.12.2012 :P kiedy to fala tsunami o wysokości 2 km pokryje niemal całą kulę ziemską. W sumie nie powinno się tego zupełnie odrzucać bo nasilające się kataklizmy i katastrofy o czymś świadczą. Także w tym roku te tragedie obok zamachów terrorystycznych zapewne nas nie ominą. No... żyć nie umierać :P Ciekawe jeszcze czy zima nas zaszczyci swoją obecnością :think:

Mój początek roku od obudzenia się 1.01 nie był wymarzony a wręcz przeciwnie - miałem wrażenie że zapowiada się beznadziejnie. No ale pozostaje mieć nadzieję że wszystko się zmieni i jakoś lepiej ułoży 8)

PS A Roma pokona Inter :P

Wróć do „Hyde Park”