A jak alkohol. Nie będę oryginalny i tak jak kilkoro moich poprzedników, zacznę od tego, co forumowicze lubią najbardziej
B jak Białystok. Tu się urodziłem i tu się wychowałem. Nie chciałbym mieszkać nigdzie indziej. Moje miasto jest znane raczej z disco polo i ostatnio Pana Krzysia
C jak Calcio. W alfabecie nie mogło oczywiście zabraknąć miejsca dla Calcio. Wszak jest to część mojego życia, religia
D jak Del Piero. Nie, nie cały alfabet będzie dotyczył Calcio
E jak edukacja. Aktualnie jestem studentem II roku filologii angielskiej. Nigdy nie byłem jakimś zajebistym uczniem
F jak forum. Piłka.pl jest jedynym forum, na jakim się udzielam. Zarejestrowałem się tu prawie 2 lata temu. Na początku udzielałem się jedynie w komentarzach, jednak, podobnie jak Zeze
G jak guma do żucia. Taak, tak już mam
H jak Hell is living without you by Alice Cooper. Od tego kawałka zaczęła się moja miłość do muzyki rockowej, a stąd już tylko krok do metalu
I jak ideał. Nie mam swojego idału kobiety. Jeszcze takiego nie spotkałem (bo pewnie nie istnieje
J jak ja. Oto moja skromna osoba. Więcej fotek w temacie, ale tak daję, coby ciekawiej było. Was też zachęcam
K jak … Tu powinno być imię pewnej Damy, ale nie będzie
L jak … lewar, lewatywa, lewica…
Lubię też obejrzeć dobry film, aczkolwiek nie jestem raczej znawcą tego gatunku
Ł jak łzy. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz płakałem. Czasem mam taką ochotę, jak każdy, ale raczej nie chciałbym, żeby ktoś mnie wtedy zobaczył
M jak maestro, maestroGF i maestro86. Takimi nickami posługuję się w Internecie. Maestro oczywiście ma pierwszeństwo, ale zazwyczaj jest zajęty
N jak nałogi. Jak każdy mężczyzna idealny
O jak okularnik. „Moją jedyną wadą jest wada wzroku”
P jak przyjaźń. Cholernie trudno jest napisać definicję przyjaźni, ale jeśli ktoś w swoim życiu nigdy jej nie zaznał, to ma czego żałować
Q jak qrwa. Szlag mnie trafia, kiedy ktoś skraca (cenzuruje??
Ogólnie staram się nie używać wulgaryzmów. Oczywiście nie zawsze się udaje
R jak rodzina. Mam starsze rodzeństwo- brata -23 i siostrę- 22. Postaram się tak bardziej ogólnikowo, bo o niektórych rzeczach po prostu nie pisze się na forum publicznym
S jak Słońce. W zasadzie chciałbym was przestrzec przed bezmyślnym opalaniem
T jak thecrims.com. Pewnie część z Was wie o co chodzi
T jak traumatyczne przeżycie. Jarzyna oszukiwał, to i ja mogę
U jak ulubione jedzenie. Lubię pizze, ale taką samoróbkę
W jak wymyśl coś sam
Bez namiętności i bez wiary, bez smutku, żalu i przyczyny,
Ktoś wręczył nam „berło rozstania”, dlatego dziś się nie widzimy.
Tęsknię za Tobą, bo Ciebie nie ma,
Tęsknię za Tobą, bo jesteś daleko.
Tęsknię, bo obcy jesteśmy sobie,
Tęsknię i czekam i czekam i czekam…
W ciemnościach wiję się ponurych,
Jak szakal zdobycz swoją wącham.
Chciałbym mieć Cię przy sobie,
Lecz skąd tam, skąd tam, skąd tam…
I kiedy słońce wzejdzie i kiedy ptaki zanucą,
Wtedy „wspomnienia” (piękne wracają)
BO ONE ZAWSZE POWRÓCĄ!!!
X jak xero. Nieodłączny przyjaciel każdego studenta