Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 15 sty 2007, 19:45

piwus pisze:Nie wiem czy wiesz, ale Zaza poległ za tą malusią prowokację. Broniąc tego "żarciku" trochę się zdenerwował, był agresywny i musiałem podać środki uspokajające.

Więc nie tylko ja to tak odebrałem. Niektóre żarty bywają mordecze, jeśli ktoś je weźmie na serio. A niektórzy mogą być trochę przewrażliwieni, po tym jak Zaza po ostrzeżeniach urządzał pięciogodzinne maratony plucia na gg. To co widzicie na forum, to mały ułamek tego, co potrafi. Tak w kwestii wyjaśnienia.
:shock: Że what :?: Jeszcze do tego o czym piszesz nie doszedłem ale wiem że Zaza pisał po iks razy te same rzeczy i ja też nie mogłem tego czytać bo 'trochę' przesadzał, tak mimo że lubię z nim rozmawiać to jednak napisałem to co czułem czytając tamte rzeczy. Na przyszłość jak zobaczę naruszenie regulaminu to też nie będę reagował bo później wychodzi na to że się czapiam modów (wszystkich) i niektórzy później myslą że loguję się tylko po to żeby wytykać wam (wszystki modom) błędy :olaboga: A skoro Tobie piwus tak przeszkadza mówienie że 'nie ma Dzidziusia' to postaram się być śmiertelnie poważny. Mślałem że nie musimy zachowywać się jak w kościele :roll: Amen :wink:

Wróć do „Hyde Park”