no nie powiesz przecież ze Engel dopiero od pół roku sie zna z Liskiewiczem Kolatorem i resztagoofii pisze:Na jednegoz winnych wystawiacie Engela ktory jest w tym PZPNie od raptem ... pol roku
i pan Engel wogole nie wie ze polska piłką targa korupcja
goofii pisze:tylko niepodobaja mi sie motywy i forma dzialania ministra w rzadzie PIS
rzady PIS ,rządy PIS - wykaż troche obiektywizmu
Kaczyńscy sie nie znają ani na gospodarce, ani na szeroko pojętym rządzeniu państwem ani na sporcie ale akurat w PZPN trafili celnie i słusznie
goofii pisze:komisarz Rusko
akurat Orange Ekstraklase jej rozwój blokował przez lata PZPN.
wiec to naturalne ze Lipiec zrobił pstryka w nos liskiewiczowi
nie nic poważnego, oprócz tego ze szef sedziów Żelezko i członek PZPN posiedzi w wiezieniu 7 lat - ale to nic poważnego i Lipiec sie czepia.goofii pisze:naprawde nic powaznego nie wykryly, bo nie wierze ze gdyby cos wykryly to minister czekal by z decyzja do wczoraj.
Rusko dostał sie jasne ze po znajomosciachgoofii pisze:Druga sprawa to ten wielce szanowny komisarz Rusko, co ten czlowiek soba reprezentuje ze powierzono mu taka funkcje, albo inczej, jaki uklad reprezentuje ze mial takie poparcie i dostal ta funkcje. Bo na bank nie zostal nominowany za osiagniecia w Orange
ale powiedz o co Ci chodzi z jedne strony bronisz ukladu w PZPN a z drugiej atakujesz ze komisarz dostał sie po ukłądzie
nie są ale decyzje podjeli słuszną i dla wielu tylko nie dla ciebie oczywistągoofii pisze:Ogolnie jestem przeciwko stweirdzeniom ze caly PZPN jest zly i niedobry, a minister Lipiec oraz komisarz Rusko sa mega hiper sprawiedliwi.
a na marginesie uważasz ze Juventus niesłusznie gra teraz w Seria B i kilka klubów w tym Milan czy Lazio dostało ujemne punkty
bo ja przyjmując Twój tok myślenie uważam ze niepotrzebnie 'calciopoli'
było we włoszech
tylko ci hipersprawiedliwi włoscy prokuratorzy sie czepiali