Ciemna strona Calcio...

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 03 lut 2007, 14:52

dzieciol pisze:faktycznie... odwolac jedna kolejke...za tym jestem i decyzja jak najbardziej prawidlowa... ale co jak bedzie dalej?! kto odpowie za wybicie z rytmu gry tych najlepszych grajacych w LM?! a co w ogole z LM?! to tez odwolaja?! czy beda kazali grac nam gdzies poza granicami kraju..mimo ze to my mielibysmy byc gospodarzem?!...
Musiałem kilka razy przeczytać to co tutaj zawarłeś. Jak dla mnie to co twierdzisz jest porażające. Uważasz, że LM jest ważniejsza niż ogólny poziom bezpieczeństwa w kraju? Przedkładasz kopanie piłki ponad wszystko?

RealFan pisze:Nie ma możliwości całkowitego wykluczenia ryzyka ran czy śmierci podczas czy po meczach
Jak to nie ma? Właśnie, że jest jak mecze się nie będą odbywać to nikt nie zginie w trakcie ani po meczu. Proste i logiczne.

Decyzja daje czas na bardziej przemyślane działania.

Moim zdaniem rozwiązanie jest jedno - silna ręka. Policji można nie lubić, ale trzeba ją szanować. Policja jako jeden z organów państwa przejawiający władztwo ma pełne prawo do stosowania przemocy (takiego prawa nie mają zwykli obywatele) i należało by to wykorzystać.

Wróć do „Włochy”