Ciemna strona Calcio...

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 03 lut 2007, 15:05

Babel pisze:Totnik_ASR Nie ma zamiaru bawic się w takie odbijanie piłeczki jakie zaprezentowałeś w swoim poscie
a co moz ja zaczolem ?
Co zmieni zawieszenie rozgrywek, bo poza eskalacją przemocy kibiców którzy zostana pozbawieni mozliwości oglądania swoich ulubieńców i swoich ukochanych drużyn widze aby ta decyzja mogła przynieść inne rezultaty
dla Ciebie zwykli kibice i bandzyci to jedno i to samo ??? uwazasz ze kibice z frustracji zaczna montowac wlasnej produkcji bomby i atakowac policje ???
A czyja to jest wina jak nie federacji, która od kilku sezonów nie potrafi temu zaradzić?
szukanie winnych ma mniejsze znaczenie... trzeba zarazic co robic dalej
A nie wierze, że we Włoszech nie osób zarówno kompetentnych, myślących trzeźwo, racjonalnie i długofalowo.
Narazie fakty sa takie ze zawiesili jedna kolejke co bedzie dalej zobaczymy.. reszta to narazie spekulacje
Zalecam ćwiczenia z czytania ze zrozumieniem, bo w zadnym poście nic takiego nie napisałem
czytajac twoje posty bede mial naprawde niezly trening.. dobrze ze taki madry i inteligenty fachowiec moze pouczyc takiego debila jak ja :> czuje sie zaszczycony

Wróć do „Włochy”