No niestety poza pseudoironią w twoich postach niewiele merytorycznej treści. Bo chyba zdania w styluTotnik_ASR pisze:a co moz ja zaczolem
to nie jest ta troska i szacunek do innych ludzi. Dobra koniec tym wycieczek osobistych, bo racji pełnionej funkcji mi nie przystoi.Totnik_ASR pisze:czytajac twoje posty bede mial naprawde niezly trening.. dobrze ze taki madry i inteligenty fachowiec moze pouczyc takiego debila jak ja Łypiący czuje sie zaszczycony
Własnie do czego zmierzam. Decyzja o zawieszeniu rozgrywek uderza w tych prawdziwych kibiców. A wiadomo, że ewentualne demonstracje czy protesty kibiców to raj dla bandytów szukajacych zaczepki i wyładowania swoich frustracji na policji. Mam nadzieje, że Figc pojdzie po rozum do głowy i poza słuszny przełożeniem tej kolejki nie będzie blokować dalszych rozgrywek. Bo nie w tym jest problem.Totnik_ASR pisze:dla Ciebie zwykli kibice i bandzyci to jedno i to samo ??? uwazasz ze kibice z frustracji zaczna montowac wlasnej produkcji bomby i atakowac policje ???
Tak jak napisał Chlopaczek wczoraj w komentarzach "Zapobiegać a nie leczyć"