Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 16 lut 2007, 17:34

olson pisze:Swieczka nie byla dla Ciebie tylko dla Twojego postu, a raczej fragmentu, ktory zacytowalem .
dobra, juz dobra :P wybaczam Ci :P
olson pisze:Akarin nie chce byc uszczypliwy, ale Hitzfeld tez 'robi eksperymenty vide Mark jako skrzydlowy'. Chociazby w ostatnim meczu z Arminia
ale tu nie miał za bardzo wyboru wśród zawodników, a Magath na początku sezonu miał i mimo to w pierwszych meczach wystawiał Marka na skrzydle. A jego pozycją jest środek. Mi sie u Magatha nie podobały takie dziwne zmiany jakie on przprowadzał, czekanie ze zmianami w meczu do osattnich sekund. Tego nie lubiłem. Ogólnie w poprzednich postach chodziło mi o to, że Ottma chce ich troche bardziej pozgrywać ze sobą, małymi kroczkami do celu :wink:
olson pisze:Poza tym, sadzisz, ze Ottmar przez dwa tygodnie moze znaczaco poprawic gre zespolu?
nie oczywiście, że nie. To jest za mały okres czasu, żeby wszytko uporządkować, dlatego jak już napisałem
małymi kroczkami do celu
:wink:. Nie oczekuję cudów od Ottmara, bo wiem, że w pół sezonu to nie może zmiecić całkowicie zespołu.
olson pisze: Brak zgrania zawodnikow a slaba gra taktyczna to dwie zupelne inne rzeczy.
tutaj mi chodziło o to, że często tracilismy piłki po złych zagraniach do kolegów, kiedy to drugi zawodnik nie wiedział jak się ustawić, lub po prostu biegał koo tego który miał wtedy piłkę (a zdarzyło się to w paru meczach :wink: ).

Wróć do „Puchary Europejskie”