Celtic - Milan 20 II 2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 lut 2007, 1:42

Ale to jak Rossi ? Bo zabrzmiało to jak byś Ty wyznaczał reguły ewe. etykietki ? Czyli jutro Corriere Della Sera idąc za Twoimi sugestiami opisze cała sytuacje i poszuka też innych podobnych piłkarz ? stworzy raport WSI :P Bo nie rozumiem co ma znaczyć "napiętnowanie" ? i tak przebija to "seryjnośc" :P A mógł byś mi podać spis takich gracz którym przypiełeś etykietke ? i jaką ? Bo wiesz by przypiąc etykietke Ronaldo nie trzeba sie zbytnio wysilać. Zreszta nie ja ją "przypiełem" także nie wiem czy dobrze pijesz.
Rossi pisze:np dzisiaj Cristiano [...]
Nie widziałem meczu MU, wiec nie mi sie wypowiadać. Moja babcia by powiedziała jedna jaskółka wiosny nie czynni :P a wujek że dziewczyny lubia brąz :P hehe

Rossi pisze:Bo oglądam Calcio wiadomo liga "ciepłych włochów" i moznaa wiele ciekawostek zaobserwować.
A co takiego zaobserwowałeś ? że grają tam mistrzowie świata ?:] ?

Odnośnie moich promozycji to one były Ci tak na prawde na reke ... skruciły by Ci cierpienia :P Zaza likwidator wsi :P

By nie było że temat zmienilismy to mała galeria :P był tez labedz ale nie chce sie otworzyć :? A jak cos to pisz spis etykietek ja bede po 2 :) Pozdro !

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Widze że nie odpisałeś. To napisz jutro Rossi liste jak coś :) Pozdro.

Mistyk strzał w 10 z Heniem, to był chyba mecz z Wigan, tylko że bardziej w narożniku pola karnego. objechał obronce ale piłka juz mu uciekła :P Musi Król Henryk uważać bo Rossi przyklei mu etykietke :)

Wróć do „Puchary Europejskie”