Celtic - Milan 20 II 2007

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post autor: Riddick » 07 mar 2007, 23:40

fieldy pisze:Kilka razy w dogrywce Boruc znakomicie interweniował - nie wiem jak wcześniej, bo inny mecz ogladałem, ale się skończył wiec ... :D
Ja oglądałem więc napisze, Boruc grał rewelacyjnie, strzał Kaki w 3. minucie, akcja Maldiniego i ten wolny Seedorfa to mistrzostwo świata w wykonaniu bramkarza, dwa razy go ratowała go poprzeczka ale w tych sytuacjach był bez szans na obronę..

Ogólnie cieszę się z awansu, Milan był lepszy na boisku i powinien już w regulaminowym czasie gry strzelić ze dwie, trzy bramki i zakończyć mecz, Celtic dobrze rozpoczął, później Milan przejął całkowitą kontrolę nad grą, dopiero w drugiej części dogrywki Celtic zaczął coś samemu atakować a tak to czaili się na wolnego dla Nakamury... Kaka strzela gola w swoim stylu, warto podkreślić świetne przygotowanie tego zawodnika, 110 minuta a on śmigał aż miło...

Karny dla Celticu ewidentny ale nie wiemy po pierwsze czy by strzelili karnego a po drugie jakby Milan przegrywał to nie gralby jednym napastnikiem i nastawienie byłoby inne, bo tak to Carlo trochę zachowawczo ustawił drużynę, a to przeciez początek meczu był...

Wróć do „Puchary Europejskie”