Celtic - Milan 20 II 2007

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post autor: Chlopaczek » 08 mar 2007, 0:33

Powtorki niewiele pokazaly ale na moje oko powinien byc rzut karny i czerwona kartka dla Maldiniego.
Tak poza tym to Celtic niewiele sobie pogral.Z ciekawszych sytuacji przypominam sobie ladny drybling Nakamury zakonczony upadkiem tego zawodnika w naszym polu karnym.
Ciesze sie z awansu jak rowniez z faktu ze Artur zaliczyl pare swietnych interwencji co byc moze pomoze mu w transferze do Milanu z czego bylbym bardzo rad (Dida niech spada - powtarzam to od ponad pol roku).

Dziwne ze zagralismy tylko jednym napastnikiem.Tak jakbym pacynka bal sie Celticu :? Szkoda ze doszlo do dogrywki bo w niedziele gramy mecz derbowy.Z drugiej strony imponuje mi nasze przygotowanie kondycyjne szczegolnie Kaka ktory mial sily zeby przebiec pol boiska i strzelic gola.

Dzisiaj moze nie zachwycilismy ale nie o to chodzilo.Genialna dyspozycje nalezy zostawic na o wiele silniejsze druzyny :P

Przed sezonem napisalem ze LM z pewnoscia nie wygramy.Teraz juz takiej pewnosci nie mam (co jest oczywiscie pozytywne) bo paru faworytow sie wykruszylo.Daleki jestem jednak od stawiania nas w roli faworytow do koncowego zwyciestwa.Tutaj widze raczej MU albo Chelsea a my dopiero w trzeciej kolejnosci.
Fajnie tak pisac a potem mam nadzieje milo sie rozczarowac :]

Milan \o/

Wróć do „Puchary Europejskie”