Celtic - Milan 20 II 2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 mar 2007, 1:41

Dobry wieczór szanowanej komisji :P Cris daruj sobie, naprawde, ja rozumiem że masz sympatie i antypatie, że masz uraz do Calcio ale nas jest wiecej :] Wczoraj bardzie sie cieszyłeś z odpadniecie Interu, dzis widzisz problem ? czym ten Celtic miał wywalczyć ten awans ? dupą ? Kop i biegnij :P Chłopcy z Pomiechówka :P [dobre tekst] - Słaby Milan jak cholera, grając drewniana piłke bez pomysłu, co gorsza sedzia daje im awans, bo on z Austri a tam Ancelotti jeździ na ryby, a Berlusconi ma swoja wyrzutnie rakiet - bo jak może było nie zauwazyć reki Maldiniego, zenada, sedzia zacukrował i doszedł do wniosku ze piłkarz który gra przeszło 20 w jednym klubie i ma wiecej pucharów europy niż nie jeden klub z Angli nie mógł zagrać reka, to nie do pomyślanie, każdy inny ale nie on - zrozum że serie A to liga mistrzów swiata czy Ci sie to podoba czy nie, możesz jej nawet nie nawidzieć ale hola hola :P Bo takie anty nastawianie do dialogu nie prowadzi :P Mimo wszystko pozdro ! Forza Grande Calcio

A tak na poważnie to nie lada woda, w niedziele derby a ich na kinematografie wzieło, ten mecz z każda minuta dawał wieksze nadzieje Celticowi, który powinien zapłacić za wode na Meazza bo nie wiele pokazał, [choć ich kibice pokazali :] i nasi w tym Ewa i inni z MCP :p - klimat masakra ! Milannnn Milannnn - wypas szaliki łączone, może mi żona kupi :P hehe ] - do tej pory czekają na ta jedna akcje po którą przyjechali. Boruc klasa ! i to jedyny pozytyw w tym waleniu głową w mur ! parada po strzela Seedrofa normalnie mnie rozwaliła. Ogółem Celtic przyjechał tylko z bramkarzem, bo chyba nikt mi nie powie że ktos z inny z ich ekipy cos pokazał. Cofneli sie nawet nie wykorzystując bocznych obrońców, gra non stop 4 w lini, co zmusiło nas to strzałów z dystansu. Kilka była skowyrnych :lol: Przeciesz my chyba oddalismy z 30 strzałów na bramke Boruca ! a oni z 6 :P Oczywiscie kilka takich anemicznych jak ten Pippo ale kuźwa nie tak to widziałem, sadziłem ze Celtic nie bedzie nic a nic kalkulował Strachan chyba doszedł do wniosku tylko Boruc może nam dac awans = czytać gramy na karne :P

Ancelotti bał sie tej jednej akcji Celticu, bał sie a zarazem był pewny swego, ale zaskoczył mnie że bardzie nie ryzykował, bo jeszcze może było podkrecic tempo, nie ma co tłuc piany ze ten mecz może było wygrać 7:0 gdyby nie Boruc bo to sranie w banie na dwóch kółkach, tym bardzie że 7 setek nie było :P Jednak po tym meczu nie może powiedzieć "mieliśmy szczecie" - bo gdybysmy je mieli było by 3:0 po 90 minutach :? ! :> wiec halo ? A tak dogrywka i jeszcze wieksza woda, na szczescie Ricky wzioł sprawy w swoje rece :P Za którym razem ? Zrobili mu pas startowy :P poszedł jak F 16, swoja drogą zagrał kapitalny mecz, ogółem linia pomocy zagrała lepiej niz ostatnio, mimo że chionką. Ale kontrole nad gra mieli cały czas i chyba o to chodził, bo innego argumentu nie widze.

Karny ? jaki karny ? Ile dajesz ? kuźwa piszecie tak jakbyście ogladali mecz za na ruski rok, i to jeszcze z ziemianki :P i nie wiedzieli co sie dzieje, przeciesz nie zrobił ruchu do piłki :!: Nie zablokował piłki lecące do bramki ! [jak np. Keano w meczu Tottenham - Bolton tydzień temu :!:] robia wślig gdzie miał rece wstadzić w pupe ? przeciesz piłka trafiła go w reke, a nie on zrobił ruch by ją zablokować - jak mówił Wit Żelazko "piłka do reki ? czy reka do piłki" Ja wiem że to zły autorytet [hehe] ale nie trzeba być sedzią ! Takich karnych było by mase w naszej lidze a co dopiero na tym poziomie, inna sprawa że co sedzia to "inna wizja przepisów" patrz np. spalone dziś, o tym Cris nie wspomniał :P dziwne :P

Boruc bronił co mógł, co ważne pokazywał że żyje meczem, darł morde ustawiał kolegów, taki autorytet, nie zdzieiwe sie jak Pacyna zapisze jego nazwisko, jesli pojawią sie ploty od teraz to gra :] Bo wczesniej nie może było ich brać na powaznie, bo to była mała gra zapewne, jak to powiedział dzis mój ziomek, patrz Zaza - poprzedni sezon to odkrycie Kaladze na stoperze, przez lata najlepszy gracz z Ukrainy, jest Chorwat, Czech, byli Serbowie, Rumuni to kto z tych wielkich jak nie Milan ma sprowadzić Polaka ? Jesli tak cenia za poprzedni sezon np takiego Gruzina ...

Jak by nie patrzec cos w tym jest, a ja nie mam nic przeciwko. Jednak to osobny temat.

Krótko mówiąc "mielismy pecha" a Celtic Polaka, jednak najważnieszy awans, który w tym momencie nie podlega dyskucji, ale teraz juz jest inny temat na horyzacie [ważniejszy ?] to Dżihad na Giuseppe Meazza czyli świeta wojna o stolice mody :!: Derby jakich mało :] Ale weekend sie zapowiada ! a mamo :P

P.S. Chłopaczek nie zdziwie sie jak Ewa napisze sms "Zaza nie dzwon bo zostaje do poniedziałku :P I jeszcze sie pobawią :P nie ma tam łacznosci ta nasza Orange, bo dzwoniłem :P roaming sie kłania :P

Sory za błedy jak cos :P nie dowidze:P
Forza Nasi !

Wróć do „Puchary Europejskie”