El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 11 mar 2007, 0:29

TS borys IFC pisze:PROWOKUJE CIE!!!!!
:rozga: Czy naprawdę chcesz żebym już tu więcej nie pisał? Najbliżej mam do kompa :?

O ile po meczu z Bayernem nie miałem pretensji do Capello to teraz mam. Pretensje personalne. Raul na ławę i to z hukiem bo on kaleczy grę :!: W jego miejsce Robinho i wszystko będzie wyglądać dużo lepiej. Ale to bym wybaczył gdyby nie postać Salgado, który nie wiem co jeszczxe robi w Realu. On jest za słaby. Trzeba już było wystawić młokosa Marcelo...a już na pewno po bramce na 3:2. Michel sobie zupełnie nie radził i być może powinien nawet wylecieć z boiska :? Tak nie lubię go i koniec. Reszta by uszła, ale dlaczego nie wszedł żaden gracz defensywny, kiedy Barca zaczęła w końcówce nacierać z maksymalną siłą? Nie rozumiem tego i chyba nigdy nie zrozumiem :roll: Już nawet nie zrobił głupiej zmiany na zyskanie czasu w końcówce, choć miał jedną w zapasie. Dlaczego? Niech to pozostanie najtajniejszą tajemnicą Capello. Nie chcę tego wiedzieć żeby się nie denerwować :P
Frustracja frustracją, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie! 7WP //maestro
Spodziewałem się :lol: Ale jaka sprawiedliwość :>
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, 0:31 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”