Hokej

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 20 mar 2007, 23:14

Dobra, kilka zdań na gorąco bo dopiero co wróciłem z meczu. Wiem, że nikogo to nie obchodzi, ale Podhale zdobyło tytuł mistrzowski w PLH.

Gdyby to złoto Podhale zdobyło tylko na lodzie to naprawdę nie byłoby najmniejszego problemu, ale to co dzisiaj robili sędziowie w Tychach przechodzi już ludzki pojęcie. Widzieli faule, których nie było i przyznawali kary, który przyznać abolutnie nie powinni (10 minut dla Bacula to już kompletna paranoja - przewinienie którego nie było :roll: ). Naprawdę arbitrzy mogą mówić o szczęściu, że wcale nie tak łatwo w Tychach dostać się na lód, bo kilku co bardziej krewkich kibiców było gotowych szukać sprawiedliwości na własną rękę. Krótko mówić - ŻENADA i nie dziwię się temu, że na stadionach, lodowiskach czy innych halach sportowych krzyczy się Polscy sędziowie to ku*** sprzedawczykowie.

Kolejna sprawa to zachowanie hokeistów z Nowego Targu. Prowokowali cały mecz (pewnie nie było to widoczne w TV). Sam siebie przechodził dzisiaj Rajski - bramkarz Podhala, który nie dość że rozpoczął bójkę na lodzie, skakał do dwóch rywali to jeszcze dostał mniejszą karę niż reszta :badziewie: Gesty pod adresem tyskiej publiczności sprawił, że w tym mieście jest już spalony (Rajski to pała, wygląda mi na ... - tak do rymu :lol: )

Na lodzie nie byliśmy gorsi, ale w decydujących momentach albo brakowało zimnej krwi i wykończenia akcji, albo właśnie to sędziwie robli nas w jajeczko :roll: Podhale ma złoto, ale rozmawiałem z kilkoma kibicami z Nowego Targu i też przyznali, że woleli wygrać ten tytuł w czystej sportowej rywalizacji (bez niepotrzebnej pomocy sędziów).

W PRZYSZŁYM SEZONIE GKS BĘDZIE W KORONIE, a obecnie gratulację dla Górali. :brawo: Oddaje głos do studia w Warszawie.

Wróć do „Inne sporty”