"Prawo Bosmana"

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post autor: Michał M » 26 mar 2007, 15:42

Wypowiem się na temat graczy z BL, która jest mi najbliższa z wiadomych względów 8)

Altintop juz podpisał kontrakt z Bayernem, także powinien zniknąć z tej listy :wink:

Karimi to pewniak do odejścia, najprawdopodobniej wróci do Iranu. Jeśli chodzi o Pizarro, to podobno negocjacje trwają, choć myślę, że obie strony trochę grają na zwłokę - Bayern czeka na załatwienie jakiegoś duzego tranferu (Toni? :P ) i raczej trzyma Peruwiańczyka w odwodzie, a Pizarro czekając z kolei na jakieś dobre oferty, póki co nie chce do końca zrywać więzi z Monachium :wink:

Metzelder? Podobno jedną noga w Realu, ale to chyba jeszcze nie zaklepane. Basturk byłby dobrym nabytkiem, gdyby nie wiek i częste kontuzje. Bayern za Magatha o nim myślał (a ściślej mówiąc, to Felix chciał go ściągnąć), ale teraz raczej ucichło w tym temacie. Zresztą, na marginesie, Ulli Hoeness ma awersję do transferów z Herthy, bo nie chce wchodzić w konflikt z bratem Dieterem :lol:

Hildebrand raczej odejdzie z BL, mówi się o Valencii. Tacy gracze jak Almeida, Hitzlsperger (moje ulubione nazwisko :p) czy Babic raczej zostaną w swoich klubach (Werder, Stuttgart i Leverkusen), Mahdavikią interesuje się Wolfsburg, Neuville ostatnio wspomniał że zostanie w Borussii MG nawet w wypadku spadku (dość prawdopodobnego) do 2 ligi. Woronin nie podpisał juz umowy z Liverpoolem :?: A co do Roque Juniora to nie jestem pewien, ostatnio nie grywał zbyt dużo z uwagi na ciągłe kontuzje. :think:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”