GKS Bełchatów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 28 mar 2007, 5:32

guru pisze:Co ty chcesz od Hugo. Ostatnio częściej strzela od napastników.
śmieszy mnie przedwczesne skreślanie Grzelaka. Dopiero co dołączył do Legii i nawet nie pograł sobie za wiele, a już jest uznany za niewypał w twoich oczach
Czy oby napewno ja to wszysto napisałem... Co do Grzelaka wydawac taka kase na zaowdnika, ktory wiecej sie leczy niz gra to jest pomyłka, niestety, jednak w przypadku Legi ostatnio to reguła... Czym grzelak błysnał, kilkoma dryblingami i na tym poprzestał jak narazie...
guru pisze:Matusiak po przejściu do Bełchatowa był od razu zajebisty. był gorszy niż jest teraz, a w OE wcale mnie nie powalił swoja gra. Uważam go za przereklamowanego piłkarza. Ciesze sie z jego odejścia z BOT'u. Udostępnił miejsce Nowakowi, który sie lepiej zapowiada.
Nie wiem czy to mialo byc jakiekolwiek porownanie, bo narazie o takim byc mowy nie moze, Grzelak jest rok starszy od Matusiaka i watpie zeby w swojej przyszłosci zachaczył o lige na poziomie SerieA.
Przereklamowany Matusiak :?: Przez kogo, a jesli robi sie wokol niego taka atmosfere to widocznie to ma na niego dobry wpływ. Jesli Matusiak cie nei azachwycil to nie wiem co tu mowic o Grzelaku, ktory zbytnio sie nie pokazał poza spotkaniem z Łęczna.
Porownac bedzie mozna za kilka sezonow, moze za sezon, bo jestem pewien, ze Matusiak zwrocil sie Bełchatowowi i w kontekscie ekonomicznym i sportowym...

Wróć do „Polska”