LM 3/11 IV 2007 AC Milan- Bayern München

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post autor: Michał M » 03 kwie 2007, 14:52

Chlopaczek pisze:Niby z jakiego powodu mialbys byc zlosliwy?Ze nie przewidzialem powrotu Maldiniego?
Absolutnie nie z tego powodu - nie stosuję zagrywek personalnych :P
Miałem raczej na myśli zbitkę dwóch słów - Włosi i medycyna... :twisted: Kto domyślny, sam będzie wiedział o co mi chodzi :mrgreen:
Chlopaczek pisze:Mi niezbyt podoba sie gra trzema defensywnymi pomocnikami (Pirlo Gattuso Ambro) ale trzeba sie pogodzic ze nie jestesmy tacy silni jak chocby rok temu i musimy stosowac rozne wygibasy przy ustalaniu skladu.
Taka taktyka ma swój sens - zagęszczenie środka pola, zostawienie całkowitej swobody dla Kaki i ewentualna gra skrzydłami (?). A przy ciągle niepewnej, niestety, środkowej obronie Bayernu, może wystarczyć Wam jeden napadzior :?
Chlopaczek pisze:Osobiscie Inzaghiego nie wystawialbym od poczatku nawet biorac pod uwage jego skutecznosc w potyczkach z Bayernem.Tutaj liczy sie forma a Inzaghi w tym sezonie strzelil chyba tylko 2 bramki.Nawet historia mu nie pomoze :P
A w zeszłym roku w jakiej był formie? Bo wydaje mi się, że wcale niewiele lepszej, a jednak dał nam popalić :roll: Co nie znaczy faktycznie, że miałby to samo zrobić w tym roku, wręcz przeciwnie, byłbym zupełnie zadowolony gdyby tak nie było :P

Wróć do „Puchary Europejskie”