LM: AS Roma - Manchester United 04.04.2007

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 10 kwie 2007, 22:43

Nic dodać nic ująć. Obejrzałem cały mecz i jestem w szoku. Włosi słynący z defensywy przegrywają 1:7 gdzie obecnie gra sie tak bardzo defensywną piłke i takie wyniki to przeszłość. ManU wygra lige mistrzów, dzisiaj jest czerwona noc. Zamknęli gęby wszystkim krytykom. Oni się nie męczą. Oni nie grają słabszych meczy. Oni atakują z zaskoczenia kiedy nikt się tego nie spodziewa. Roma myślała że to bedzie spacerek. Myślała że jeśli u siebie w lidzie wygrywa z jakimiś Catalacio czy co tam jeszcze to na Old Trafford-stadionie marzeń bedzie tak samo. Zatkało ich pewnie same 76 tys gardeł kibiców. Nawet bym nie powiedział ze Odra wodzisław by tyle z Manchesterm dostała. O tym meczu bedzie sie mówić za 50 lat. O tym meczu bedziemy opowiadać wnukom. Bo Manchster wraca i idzie wielkimi krokami do tytułu, jakże bardzo im się należącego. Są w tym sezonie nie do zdobycia.Grają kosmiczny futbol. I nikt się dzisiaj nigdzie nie przyczepi że się męczyli. Oni ośmieszyli Włochów, ograli jak juniorów z okręgówki. Nie mieli głosu. Nawet bramka De Rossiego na 6:1 została szybciutko zgaszona kolejną brmą ManU. I niech się lepiej fani Romy cieszą że bardziej nie dostali. Mówiłem że tak będzie. Wszystko się spełniło. Carrick- fenomenalny zakup. Ronadlo-majstersztyk. Ten zespół to maszyna do zabijania. Stadiony Europy-strzeżcie się!

Wróć do „Puchary Europejskie”