najbardziej mi się podobał taki tekst, aż go sobie zapisałemMichał M pisze:Aha, na koniec osobny temat - Szpakowsk
"nie daje sobie odegrać piłki'
Szerze mówiąc to zaskakuje mnie postawa kibicow MIlanu na forum spodziewałem się bluzgów, najazdów na Bayern, wywyższania się po meczu, a tu takie dobre zdania o Bayernie. Chłopaki dajecie radę
A o meczu to powiem, że pochwalę Lucio, który lekko wnerwiony biegał, pomoc [']. Jedyny kreatywny pomocnik nam wypadł i ot co się dzieje
Poza tym to Milan zasłóżył na awans. Mam nadzieję jednak, że ManU wygra LM. Cóż ich czas też kiedyś przyjśc musi. A za parę lat jak nasze młodzieniachy podrosną, nabioorą doświadczenia, ograją się to jesli trafimy na Milan to będzie wielki mecz. Narazie mimo wszystko życzę Milanowi powodzenia w półfinale
Aha, spalony był. Wiem, że i tak nic to nie zmieni.
Chciałbym jeszcze napisać o naszych napsatnikach-> dno. Dziękuję. Makaay nic, Podolski musi nabrać doświadczenia i jak się ogra w LM to będzie zajebisty. Ale to tak za 2 lata, może w przyszłym roku coś więcej pokarze. Mówiłem wcześniej, że Luca Toni może przyjść do Bayernu, ale nie za 27 mln, odwołuję. Może przyjść nawet za 27 mln, lub nawet jeśli będzie trzeba to i za 40 mln. Dajcie nam klasowego nasatnika, aha i ofensywnego pomocnika. A i skrzydłowy by się też przydał
[/quote]