1/2 LM: Manchester United vs AC Milan (24.04, 2.05)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 03 maja 2007, 9:22

Wstałem, trochę mnie wczoraj poniosło, ale nagrodę swoją otrzymałem i przyjmuję ją z pokorą.Co do meczu na trzeźwo : en mecz pokazał, że tak naprawdę Milan to jest naprawdę mądrze poukładany zespół, który ma nie tylko doświadczenie, ale i wolę walki.Już byłem znów bliski zauważenia syndromu drugiej połowy, ale jednak Rino ich zmotywował chyba okrzykami, bo jak nagle odpuścili pola MU, to przjęli incjatywe.Pięknie zagrala nasza najlepsza pomoc świata, naprawdę niech sobie rosną talenty na miarę Ronaldinho ( który też notabene zagrał kiszkę rok temu na SS ) czy CR, ale przy takiej postawie drużyn w defensywie, jak wczoraj zagrał Milan, to naprawdę nie jest to do przejścia.Jak patrzę na grę Pirlo, serce Rino, rajdy Kaki, czy oczy dookoła głowy Seedorfa, to mam uczucie nieukrywanej radości.Szkoda, że wczoraj Oddo troszkę słabiej z dokładnością, ale walczył też.Pippo cwaniak strzelił swoje z Bayernem, więc tym razem dobrze, że Gila trafił.Chociaż dalej nie jestem do niego przekonany, to dobrze dla niego, bo znów w Atenach będziemy mieli do dyspozycji 3 napastników, a nie tak jak w pierwszym meczu na OT, tylko Pippo na ławce, a po boisku biega jakaś zagubiona dusza.Bo o Olivce nie wspomnę.

Wróć do „Puchary Europejskie”