No nie było tematu o Mistrzostwach ŚwiataYukasz pisze:Widzę że o hokeju piszecie w odpowiednich tematach
Nie wiem o kim mowa, ale postaram się odpowiedziećYukasz pisze:Teraz mam kilka pytań do ekspertów
Owieczkin niestety zawodzi na całej linii. Rozumiem, że jest super gwiazdorem w NHL, ale jakby grał w reprezentacji bardziej zespołowo to z pewnością przyniosłoby to więcej pożytku. A tak w co drugiej akcji decyduje się na indywidualne rajdy, które nie wnoszą nic do gry. W meczu z Szwajcarami został nawet ukarny karą meczu za totalnie głupi faul. Usprawiedliwieniem może być, to że jest jeszcze młody i pewnie za bardzo chce się pokazać przed własnymi kibicami.Yukasz pisze:- Jak sobie radzą w MŚ Owieczkin i Małkin
Całkiem inaczej wygląda gra Małkina, który ma na koncie już 8 punktów (4 gole + 4 asysty), co jak na siedem spotkań jest niezłym dorobkiem. Wczoraj zagrał jak prawdziwy lider zespołu, a ostatnia bramka ... palce lizać
Nie. Miał długi i ciężki sezon. Przez cały sezon ciągnął Pittsburgh i niech odpoczywać. Kanada i bez niego radzi sobie całkiem dobrze. Chociaż w chwili obecnej remisuje z Szwajcarami w ćwierćfinale. (już prowadząYukasz pisze:w MŚ gra Crosby bo miał kontuzję na ich początku
Jeszcze słówko o wczorajszym drugim meczu 1/4 pomiędzy Szwedami i Słowakami. Śmiało można napisać, że najgorszym zawodnikiem tego meczu był sędzia. Przy dwóch bramkach dla Szwedów mógł zobaczyć powtórki, bo było sporo wątpliwości - nie zrobił tego. Nie zmienia to jednak faktu, że Słowacy poza pierwszymi 20 minutami byli zespołem gorszym i przegrali w pełni zasłużenie. Zachowanie Gaborkia i Jurciny w połowie ostatniej tercji