Kuba Wojewodzki

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post autor: Berele Lewartow » 14 maja 2007, 18:32

Z tego co ja zrozumiałem, choc moze masz racje, bo nie zagłebiałem sie w to szczególnie, to po prostu Wojewódzki i jakaś tam grupa osób związan z show-biznesem miała tego samego dostawce, który wpadł ze swoim interesem, a Wojewódzki miał byc przesłuchany jako świadek.

A tym politykiem który dzwonił do niego, to pewnie był Rysio Kalisz, ostoja demokracji. Pewnie nie zapomnial nadmienic, że jutro rano do każdego z nas moze przyjść ABW w swoich kominiarkach i zgwałcić nam matki w imie IV RP.

Ogólnie, to bedzie dobry powód dla Wojewódzkiego zeby znów zrobić z siebie, meczennika czy tam błazna, no i tam takie bzdury o opadku demokracji( no bo jak to tak na przesłuchanie, jego?), a wszystko prowadzi do tego,ze Geremek sie wstydzi po korytarzach w PE chodzić, podobno przemyka cichcem z samego rana, zeby ząbki umyć i twarz przemyć :lol:
Ogólnie to wesoło, bo nawet chlopcy z Lady Pank sie ostro zbuntowali władzy i pokazali pazur. Dodali także,ze piosenka Tańcz głupia tańcz, była potwarzą wycelowaną, w doskwierająca im władze ludową :o

Wesoło jest, no i jeszcze ten Michnik, co chce archiwa otwierac.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”