Kuba Wojewodzki

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 maja 2007, 22:02

Sero pisze:Panowie dorwali sobie jakiegoś lachona z widowni (ale miała Surprised Razz )
Ten lachon (ogólnie to fajna dupa) występował też w odcinku w którym inne lachony rozbierały się przed Wojewódzkim. Wszystko było ustawione a ona pewnie próbuje robić karierę dając dupy :roll: No ale jak jej to nie przeszkadza to tym bardziej Wojewódzkiemu. Ale tego można było się spodziewać (ja się spodziewałem) że niektóre polecą na Wojewódzkiego, z tym że jedne mają parcie na szkło i chcą machać cyckami przed kamerami a inne są zachwycone tylko osobą Wojewódzkiego.

Wczoraj trochę zerkałem na to co działo się w programie, jak dla mnie średnim. Już lepszy był ten przed tygodniem a w tym wczorajszym o dziwo najbardziej podobał mi się występ Koterskiego kiedy udawał Wodeckiego mimo że patrząc na poprzednie jego popisy robiło mi się niedobrze. Samego Wodeckiego nie lubię i może dlatego niezbyt zainteresowało mnie to co mówi. Już fajniejsza od niego była ta aktorka. Ogólnie to za każdym razem Wojewódzki aby przyciągnąć (a może nie tracić :think: ) publiczność musi pajacować i robi to. Sam program nie może być taki zwyczajny bo przestanie się podobać tym którym się podoba i w nim musi się coś dziać a za wszystko odpowiedzialny jest prowadzący. Także goście wiedząc jaki jest Wojewódzki czasami na siłę próbują robić z siebie luzaków i wygłupiają się przez co niekiedy mam wrażenie że po prostu grają. Chcą być fajni bo wtedy jest szansa że polubi ich publiczność, no to starają się być fajni. Ogólnie w ostatnich kilku odcinkach zauważyłem poprawę jeśli chodzi o ich jakoś ale i tak wiele im do ideału i nadszarpnięta u mnie wcześniej opinia powoduje że w zasadzie ten program jest mi obojętny. Kolejnym minusem są powtarzający się goście i gdy ich oglądam mam deja vu bo wydaje mi się że praktycznie te same pytania i odpowiedzi już słyszałem tylko że logo w górnym rogu ekranu było inne.
Vianuch pisze:Jak dla mnie Majewski zbyt zabawny nie jest. Nie wiem, ale jak oglądam jego program czasem to baardzo rzadko się z czegoś zaśmieje.
Dla mnie też Majewski nie jest zabawny a w jego programie (oglądam go baaardzo rzadko) najbardziej podoba mi się wszystko wokół ale nie same żarty prowadzącego. Niekiedy sam Majewski śmieje się bardziej ze swoich dowcipów niż jego goście :roll:
BaSSu pisze:A on i jeszcze paru innych ośmiesza nasz śmieszny kraj (patrz. polityków i całą resztę hołoty ;] ) Nie zostawia na nich suchej nitki i za to go wielbię.
Tylko że Wojewódzki jest osobą fałszywą bo wyśmiewa wszystkich dookoła za ich plecami a jak te osoby pojawią się w programie to prawie liże im tyłek :heft: Nie zachowuje się jak np Cejrowski który czy to za plecami, czy w oczy, u siebie w programie (o ile jeszcze jakiś prowadzi, a coś tam miał swojego) czy u innych potrafi ludzi zmieszać z błotem jeśli ma takie o kimś zdanie. Wojewódzki tego nie potrafi.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”