Ten lachon (ogólnie to fajna dupa) występował też w odcinku w którym inne lachony rozbierały się przed Wojewódzkim. Wszystko było ustawione a ona pewnie próbuje robić karierę dając dupySero pisze:Panowie dorwali sobie jakiegoś lachona z widowni (ale miała Surprised Razz )
Wczoraj trochę zerkałem na to co działo się w programie, jak dla mnie średnim. Już lepszy był ten przed tygodniem a w tym wczorajszym o dziwo najbardziej podobał mi się występ Koterskiego kiedy udawał Wodeckiego mimo że patrząc na poprzednie jego popisy robiło mi się niedobrze. Samego Wodeckiego nie lubię i może dlatego niezbyt zainteresowało mnie to co mówi. Już fajniejsza od niego była ta aktorka. Ogólnie to za każdym razem Wojewódzki aby przyciągnąć (a może nie tracić
Dla mnie też Majewski nie jest zabawny a w jego programie (oglądam go baaardzo rzadko) najbardziej podoba mi się wszystko wokół ale nie same żarty prowadzącego. Niekiedy sam Majewski śmieje się bardziej ze swoich dowcipów niż jego gościeVianuch pisze:Jak dla mnie Majewski zbyt zabawny nie jest. Nie wiem, ale jak oglądam jego program czasem to baardzo rzadko się z czegoś zaśmieje.
Tylko że Wojewódzki jest osobą fałszywą bo wyśmiewa wszystkich dookoła za ich plecami a jak te osoby pojawią się w programie to prawie liże im tyłekBaSSu pisze:A on i jeszcze paru innych ośmiesza nasz śmieszny kraj (patrz. polityków i całą resztę hołoty ;] ) Nie zostawia na nich suchej nitki i za to go wielbię.